TRYGG SKULDER: Håvard Tvedten måtte finne kona Guro Fostervold Tvedten på tribunen for å få den trøsten han trengte i en stund som hun karakteriserer som svart for ektemannen. Foto: Bjørn S. Delebekk

TRYGG SKULDER: Håvard Tvedten måtte finne kona Guro Fostervold Tvedten på tribunen for å få den trøsten han trengte i en stund som hun karakteriserer som svart for ektemannen. Foto: Bjørn S. Delebekk

Fostervold Tvedten om ektemannen: - Ekstremt langt nede

Hjemme ventet to små gutter på Håvard Tvedten

AALBORG (VG) (Ungarn - Norge 26-26) Håvard Tvedten gikk rett opp på tribunen for å få trøst av kona etter enda en nedtur for håndballgutta.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

- Jeg tror ikke det var tid og sted for så mange ord. Men jeg tror det var kjekt for ham å se noen man kjenner, noe trygt og noen man er glad i, når ting er svart, sier Guro Fostervold Tvedten til VG.

Hun er allerede kommet hjem til det kjente parets bosted i Aalborg, der hun venter på ektemannen Håvard Tvedten - og der parets to små gutter venter på pappa.

- De skal vel ha en middag for å få avsluttet det på en skikkelig måte. Men her hjemme har han to små gutter som venter på ham, så jeg regner med at han kommer snart, sier TV 2s tidligere sportsanker og nåværende Viasat-programleder til VG.

Paret har to sønner sammen.

- Nå vil jeg bare hjem. Så fort som mulig. Heldigvis er ikke veien så lang, sier Håvard Tvedten til VG - mens han ennå er i hallen.

Viktig skulder

- Hun synes vi blir frarøvet noen sjanser av dommerne på slutten, svarer han på spørsmål om hvilke trøstens ord han fikk av kona på tribunen.

LANGT NEDE: Håvard Tvedten fikk den nærheten han søkte hos kona Guro Fostervold Tvedten etter uavgjort mot Ungarn. Foto: Bjørn S. Delebekk

Hun på sin side mener at det viktigste hun kunne bidra med da Håvard Tvedten kom opp til henne på tribunen, var en skulder. Den brukte han godt. Det viser VG-fotograf Bjørn Delebekks bilder av de to etter den dramatiske kampen som sendte Norge brutalt ut av EM.

Alt svart

- Hvor skuffet var han?

- Jeg tror, hva skal jeg si? Jeg er skuffet selv, svarer Guro Fostervold Tvedten - før hun fortsetter:

- Jeg opplevde ham som ekstremt langt nede og utrolig skuffet. Der og da er alt svart.

- Men det pleier å gå en stund før vi tar den store praten. Det er mange ting som går gjennom hodet i en slik stund; sånn er livet, slik er idretten, sier Guro Fostervold Tvedten.

- Jeg finner trøst i å komme hjem til Guro. Hun støtter meg uansett hvordan det går, sier Håvard Tvedten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder