Kolle: - Får jeg teten, tror jeg vi vinner

Lars Anvar Kolle tror på seier fra tet med Rafolo i V76-omgangen på Bjerke, men mener blir mer usikkert om de blir overflydd.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Kolle er denne ukens nøkkelkusk. Han lanserer Trons Vilje som sin V76-banker, og vurderer de syv løpene slik:

V76-1:
– Ferrari B.R. er den klart beste hesten i feltet og vinner uten uhell. En banker. De som vil gardere skal streke Zarahs Valentino som jeg kjører. Han var veldig bra i debuten og har fått et fint spor.
V76-2:
– I et åpent montéløp tror jeg mest på Pokerface Pellini som går gode løp hver gang. Det samme gjør Waldemar M.M. Super Conclusion ble det feil for sist. Han duger på sitt beste sammen med Tayno Dream som er luringen i løpet. Garderinger til Scarlet Magic og Forick Hall.

NØKKELKUSKEN: Lars Anvar Kolle. Foto: Equus Media

V76-3:
– Får jeg teten med Rafolo, tror jeg vi vinner. Men vi kan bli overflydd av nr. 6. I så fall kan Punk bli farlig.
V76-4:
– Et skreddersydd løp for formsterke Trons Vilje. Banker!
V76-5:
– Får Rocketeer tet, kan mye være gjort. Men han har spor langt ute og støter på gode hester som Varenne’s Image, Millroyce og Dream On Plush som alle kan veldig mye når alt klaffer.
V76-6:
– Et vidåpent løp der jeg anbefaler så bred gardering som mulig. Favoritt blir Day U.S. som vinner feilfritt, men som kan galoppere. Vinder var god sist, Lady Bailys har kapasitet som rekker og Andre Rev’ Point viste flott fart sist. Bak disse står mange i kø for å vinne.
V76-7:
– Her kjører jeg Mjølnder Oda som er god nok til seier om det klaffer. Men vi blir overflydd fra start av Alm Rodina som var sterk toer fra dødens sist. Kveldens V76-objekt er Myhreng Eldi som er veldig god på sitt beste. Turbo Marie har også fart og form nok til å kjempe om seieren.

Alt fra Bjerke kan du se direkte på trav.vg.no fra kl. 17.30. Våre eksperter setter opp flere spennende andelslag til omgangen. Disse finner du på eksperten.vg.no.

Her kan du levere VGs spillforslag eller sette opp ditt eget

Lite V76-tips (store bokstaver): 210 kroner
Stort V76-forslag (over streken): 1008 kroner

EKSPERT: Anders Olsbu er VGs travekspert. Foto: Equus Media

V76-1 (2140 m volte):
11 FERRARI B.R.
----------------------
7 Zarahs Valentino
4 Calzolari
9 Sarek
1 E. Street
10 Dream Builder
2 Global Talk
3 Precious To Me
8 Royalty Street
5 Puce Tanic E.
Favoritten:
Ferrari B.R. var helt fantastisk på Axevalla sist i sitt livs andre start. Vant da på råsterke 1.13,5 over full distanse. Gangen før vant han overlegent fra tet. Tross tillegg bør Westergaard-traveren runde til en ny seier. Vi tror ingen kan følge Ferrarien til slutt.
Outsiderne:
Calzolari tapte kun for Forever Peace fra lederrygg nest sist og og ble fjerde i et løp Dillon K.W. vant foran Forever Peace sist. Har vært strøket en gang etterpå og holder litt usikker form. Har dessuten trukket et trangt spor. Men kommer han seg feilfritt av gårde er han god nok til å ende blant de tre.
Luringen:
Zarahs Valentino skuffet i Bodø sist. Ble bare fjerde med galopp i billig lag da. Men han imponerte i debuten. Fikk et fint løp i lederrygg da, men avsluttet bra og tapte kun knepent for Derby d'Estino og N.Y. Doubleoseven. Kommer nå ut i Hammersborg-regi og kan ha hevet seg et hakk. Står fint til i springspor og kan fort bli toer bak storfavoritten.
Startsiden:
Zarahs Valentino kan muligens sitte tidlig i tet. Precious To Me kan også løse fint.

V76-2 (2100 m auto):
6 WALDEMAR M.M.
10 SCARLET MAGIC
----------------------
4 Super Conclusion
1 Tayno Dream
8 Forick Hall
3 Amiral Godiva
2 Chief Photo
5 Dream Superb
7 Moneyline Volo
Favoritten:
Waldemar M.M. har vært meget bra i travritt. På sine seks forsøk har han vunnet tre ganger og tatt to annen i tillegg til at han har feilet som vinner i et løp. 8-åringen skuffet i et vanlig travløp sist, men har vært god ellers. Vallaken har vist at han kan gjøre grovjobben selv. Med montèchampion Kristine Kvasnes på ryggen er han i de beste hender. Han kan meget vel vinne igjen.

Outsiderne:
Super Conclusion feilet i en trang situasjon sist og fikk løpet spolert. Er klart best om han kommer seg foran. Har en dyktig rytter og er trippelaktuell fra tet.
Luringen:
Scarlet Magic har hatt en lang downperiode, men i et par travritt den siste tiden har hun vært meget bra. I sitt siste travritt overtok hun runden igjen og vant enkelt foran gode Willgo. Sist i et vanlig travløp feilet hun direkte, men fullførte flott etterpå til fjerde i et løp gode Hamptons vant. Feilfritt kan han utfordre favoritten.

Startsiden:
Noe åpen startside. Muligens Super Conclusion.

FAVORITT: Rafolo er VGs favoritt i V76-3. Foto: Equus Media

V76-3 (1609 m auto):
1 RAFOLO
5 REMEE LA MARC
4 PUNK
9 DENISE F. BOKO
6 DEMOCRAT
3 Trinitro
----------------------
7 Triple Crown
2 Wy Fi
8 Orion Hindø
10 Paolo America
Favoritten:
Rafolo fikk et fint løp innvendig sist og avsluttet flott etter sen åpning til annen bak Coldtown. Avsluttet sterkt fra køen i kulissene i Ulf Thoresen Grand International gangen før. Forsvarer han sporet er løpet kjørt. Hestens trener, Sigbjørn Kolnes, har bankertro.
Outsiderne:
Remee la Marc var solid som tredje fra dødens sist. Er litt variabel i prestasjonene og er klart best om han kommer seg foran som sist. Da holdt han unna for Rafolo tross en tøff åpning. Men med startraske hester på innsiden, kan det bli vrient å ta føringen.Punk kommer ut etter snaue to måneders pause, men rapporteres fin i trening. Skulle han klare å ta Rafolo på startsiden er det ikke umulig. Med rett ryggløp kan han avslutte fort.
Luringen:
Democrat har vært ute i tøffe lag i Sverige og har ikke vunnet på 13 starter i år. Schøn-traveren er veldig kjapp fra start og skulle han klare å snike seg foran, er det ikke helt umulig. Men han har noen raske innvendig.
Startsiden:
Rafolo er kjapp. Utfordres først og fremst av Punk og Democrat.

V76-4 (2140 m volte):
7 TRONS VILJE
----------------------
5 Homme Hera
12 Mjølner Allvinn
11 T.B.'s Minar
15 Villas Cato
13 Virvel Tarzan
8 Rappen
10 Løveld
3 Reinfaks
4 Lill Tea
6 Mørtvedt Ragna
14 Myr Tveiten
9 Nebbenes Frigga
Favoritten:
Trons Vilje var helt overlegen første gang ut etter et halvt års pause sist. Tjomsland-traveren er ikke helt travsikker, men går hun like bra som sist, spør hun neppe noen om seieren.
Outsiderne:
Mjølner Allvinn avsluttet bra etter å ha blitt dratt bakover i siste sving sist. Står kjelkete til innvendig i annen rekke på tillegg og det må løse seg. Trippelaktuell om det først gjør det.
Luringen:
Homme Hera har kapasitet for en topplassering, men er fryktelig usikker. Nest sist holdt hun seg til rett gangart og ble femte i et tøft V75-løp Arnspik vant foran Charm Elden. En evig outsider.
Startsiden:
Jevnt mellom de to strekhestene fra start.

V76-5 (2100 m auto):
7 ROCKETEER
----------------------
3 Dream On Plush
5 Millroyce
1 Varenne's Image
10 Mr. Fox Trot
6 Sanner Sid
11 Tobrosboy Augustinu
4 Cristal B.R.
8 Mc Dreamy
2 Hot Vacation H.
9 Miss Young
Favoritten:
Rocketeer var god som femte i NM sist og går ned flere klasser nå. Ottersen-traveren står langt ute på vingen og har noen raske på innsiden. Men vi tror faktisk han kan ta føringen selv herfra. Kommer han først foran, tror vi løpet er kjørt.
Outsiderne:
Dream On Plush har hatt en infeksjon og skal først og fremst ha en gjennomkjøring før kvalifiseringen til Hoppe-Derby. Er uansett så bra at hun kan ende blant de tre.
Luringen:
Mr. Fox Trot har vært bra i sommer. Skulle noen klare å ta i mot favoritten og det blir knallhard kjøring i front, kan han fort ende blant de tre.
Startsiden:
Rocketeer kan ta føringen selv fra spor syv bak bilen, men han har noen kjappe på innsiden.
V76-6 (1609 m auto):
3 VINDER D.K.
4 DAY U.S.
7 TRACY KOSMOS
6 CRISP LOOK
2 SECRET PLAYER
12 TEENAGER
5 Lady Bailys
10 Veronica Derm
1 Twentysix Paupau
11 Andre Rev' Point
9 Rita Minor
8 Louise Nosto
----------------------
Favoritten:
Vinder D.K. fikk et perfekt løp i lederrygg i Halmstad sist og avsluttet bra etter å ha fått luken på oppløpet. Kan vinne igjen.
Outsiderne:
Tracy Kosmos gjør en spennende start i Søvik-regi. Svenskeimporten tok en sterk seier fra dødens femte sist. En stor outsider.
Luringen:
Day U.S. feilet bort en trippelplass sist. Har gjort flere gode løp i det siste og en seier kan være like om hjørnet.
Startsiden:
Vinder D.K. kan ta føringen. Louise Nosto er lynrask, men står langt ute.
V76-7 (2140 m volte):
1 MJØLNER ODA
9 TURBO MARIE
13 MYHRENG ELDI
2 ALM RODINA
14 S.T.C.C. FAKSA
15 HØIBY KRISSA
3 BJØRNLI CILLE
11 Vestpol Dronninga
10 Snonsøy Elda
4 Trons Torila
6 Bare Mia
8 Millionolga
5 Joran
7 Skjegge Vilje
----------------------
Favoritten:
Mjølner Oda gikk bra etter galopp sist. Aktuell feilfritt og om det løser seg.
Outsiderne:
Turbo Marie ble sliten til slutt, men holdt bra til sjette i NM for hopper sist, etter en veldig tøff førsterunde.
Luringen:
Myhreng Eldi ble forstyrret til galopp i et travritt sist. Feilet som mulig vinner mot Wik Emil i siste sving gangen før. Kom råsterkt tilbake i Skofsrud-debuten da.
Startsiden:
Joran og Alm Rodina er nok kjappest. Førstnevnte slipper.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder