GIR SEG: MMA-utøveren kunngjorde på Twitter at han forlater idretten han er kjent for.Her avbildet under en innveiing i Las Vegas oktober i fjor. Foto: John Locher / TT NYHETSBYRÅN

MMA-stjernen McGregor sier han legger opp

Den irske MMA-utøveren Conor McGregor (30) kunngjør at han legger opp.

  • NTB

Artikkelen er over ett år gammel

– Hallo folkens, en rask beskjed her: Jeg har bestemt meg for å forlate idretten som formelt går under navnet «mixed martial art». Jeg ønsker alle mine gamle konkurrenter lykke til videre med nye konkurranser, skriver Conor McGregor på Twitter.

les også

MMA-stjernen McGregor i ny skandale

Kunngjøringen kom svært overraskende etter at han ifølge MMAJunkie skal ha sagt at han var klar for å gå i ringen igjen i juli.

MMA-stjernen har havnet i trøbbel flere ganger, her forlater han arresten i Miami for noen uker siden:

McGregor har havnet i en god del bråk i løpet av karrieren. I 2018 ble han etterforsket i New York etter han skal ha angrepet en buss med andre UFC-utøvere (Ultimate Fighting Championchips).

les også

Suspendert i ni måneder etter skandalekampen mot McGregor

11. mars i år ble 30-åringen pågrepet av politiet i Miami etter å ha stjålet en mobiltelefon fra en tilhenger som prøvde å ta bilde av ham.

Dette er ikke første gang han tar til Twitter for å fortelle at han gir seg, også i april for tre år siden valgte han å bruke den kanalen for å meddele at han legger opp.

Da kom han altså tilbake.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder