Hazard-magi da Chelsea snudde – setter press på konkurrentene

(Chelsea-Newcastle 3-1) En gnistrende god Eden Hazard og 12 gode Chelsea-minutter i midten av den første omgangen var alt hjemmelaget trengte for å snu kampen mot Newcastle.

 • Even Lübeck

Artikkelen er over to år gammel

For selv om det noe overraskende var gjestene som tok ledelsen etter 12 minutter, da Dwight Gayle pirket inn 0-1 fra kloss hold, var det kun ett lag på banen etter scoringen:

VG Live: Vi fulgte kampen minutt for minutt

• Etter 21 minutter kom den etterlengtede utligningen for hjemmelaget. Chelsea-kaptein Cesar Azpilicueta slo inn fra høyre, og på fem meter klarerte Florian Lejeune rett i føttene til Eden Hazard. Den belgiske magikeren banket inn 1-1 fra syv-åtte meter.

• 12 minutter senere var snuoperasjonen et faktum. Victor Moses fant Álvaro Morata på bakerste stolpe med et smart innlegg. Spanjolen headet inn 2-1 fra to meter.

Fra sist runde: Rasende Conte sendt på tribunen: - Jeg har beklaget

DAGENS BESTEMANN: Eden Hazard. Foto: Paul Childs Reuters

Femte strake seier mot Newcastle på Stamford Bridge

En livlig Eden Hazard sto bak det meste Chelsea skapte den resterende timen, og han kronet en god kamp med sin andre scoring for dagen da han meget lekkert chippet inn en straffe etter 73 minutter.

Belgieren kunne scoret både tre, fire og fem mål, men Karl Darlow sto en god kamp i Newcastle-buret og sørget for at det endte 3-1 til Chelsea. Hazard har nå scoret fem mål på de siste fem Chelsea-kampene.

– I det jeg tar ballen i hendene, er det instinktet. Jeg vil bare gjøre det (chippe). Jeg vil at keeperen skal bevege seg. Hvis han ikke gjør det, er jeg i trøbbel, men han beveget seg og det var en god straffe, sier Hazard til Sky Sports etter kampen.

Det var Chelseas 16. seier på 23 Premier League-kamper på Stamford Bridge mot Newcastle, og deres femte strake seier mot klubben fra Newcastle upon Tyne. Chelsea har nå seks seire og en uavgjort på de siste syv Premier League-kampene.

– Det var en solid kamp av oss, etter bare to dager hvile. Vi spilte med bra intensitet, sier Antonio Conte til BBC.

Seieren gjør at Chelsea nå ligger på 3. plass i ligaen, à poeng med Manchester United og åtte bak Manchester City, som begge har en kamp til gode på London-laget.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Fotball
 2. Premier League

Flere artikler

 1. Hazard letter på sløret om to Chelsea-spilleres fremtid

 2. Drømmeomgang sikret Chelsea tre poeng

 3. Seksmålsdrama mellom Chelsea og Roma

 4. Mourinho-stikk til Chelsea etter cupfinaletap

 5. Chelsea i fare for stjerneflukt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder