FANTASTISK MÅL: Guro Reiten scoret det første  målet da Lillestrøm tok sin niende seier på rad i Toppserien.
FANTASTISK MÅL: Guro Reiten scoret det første målet da Lillestrøm tok sin niende seier på rad i Toppserien. Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Reiten startet LSKs målfest

SPORT

(Lillestrøm-Avaldsnes 4–0) Landslagsstjernen Guro Reiten (23) scoret det første målet noen minutter før pause da Lillestrøm Kvinner avsluttet «Superhelg Toppserien» med en maktdemonstrasjon.

  • NTB
Publisert:

I annen omgang økte Synne Skinnes Hansen, Malin Brenn og Sophie Haug hver sin gang. Dermed tok Lillestrøm sin niende strake seier.

– Guro scoret et fantastisk mål, og de andre er slike vi øver på å score. Vi er superfornøyd med alle målene, og også med at vi slapp til få sjanser, sa LSK-trener Hege Riise til NRK.

LSK ga svar på tiltale etter at Sandviken lørdag kuttet lagets forsprang til tre poeng med seier over Stabæk. Med full pott og 36-5 i målforskjell etter ni kamper er serielederen seks poeng foran toer Sandviken og 12 poeng foran treer Klepp.

Viktig Lyn-seier

Lyn og Trondheims-Ørn er de to andre lagene som tok tre poeng i Fornebu-hallen søndag.

Linn Huseby ble matchvinner fire minutter før full tid da Lyn vant 2-1 over tabelljumbo Grand Bodø og kom opp i samme poengsum som de to andre Oslo-lagene, Røa og Vålerenga. Hovedstadstrioen står med 10 poeng hver så langt.

– Det var utrolig deilig å sette den mot slutten. Det var viktig med tre poeng i dag, sa Huseby til fotball.no.

Ørn-triumf

Trondheims-Ørn slo Vålerenga 1-0 med scoring av lagkaptein Julie Adserø og har i likhet med Avaldsnes ni poeng. Ørn kom til kampen med fire strake tap bak seg, men slo tilbake.

– Vi visste at vi kunne spille jevnt med dem om vi var på vårt beste. Vi hadde lagt en god plan og fulgte den godt, sa Adserø til fotball.no.

– Vålerenga har mange spillere med gode skuddbein, men bortsett fra stolpeskuddet til Sherida Spitse kom de ikke til mange avslutninger.

Ørn-seieren betyr at Stabæk er nede på kvalifiseringsplass med sine åtte poeng.

Her kan du lese mer om