Viktor Durasovic under tenniskampen mellom Norge mot Serbia i Davis Cup på Oslo Tennisarena.

Andreja Petrovic fikk det tøft mot Miomir Kecmanovic – tapte Norges første kamp i Davis Cup

Det gikk ikke veien for de norske tennisspillerne i Davis Cup-møtet med Serbia. Viktor Durasovic og Andreja Petrovic var begge i aksjon fredag, men tapte.

Publisert:

Det endte i et bittert tap for Viktor Durasovic fredag da han møtte serbiske Laslo Djere i Davis Cup på Hasle i Oslo. 25-åringen tapte med sifrene 3-6, 6–4 og 6–7 (8–10) etter 2.42 timers spill.

For lagkameraten Andreja Petrovic gikk det ikke bedre da han tapte 1-6, 3–6 mot Miomir Kecmanovic tidligere fredag kveld.

Durasovic startet kampen mot Laslo Djere på en god måte og benyttet seg godt av den sterke forhånden hans, men kunne ikke overliste serbiske Laslo Djere.

Nordmannen fulgte godt med Djere og vant tidlig to game i det første settet og åpnet for håp om seier. Kvaliteten til den serbiske tennisspilleren lot seg likevel lyse igjennom. Djere breaket mot Durasovic og sikret det første settet etter 44 minutters spill.

I det andre settet manet nordmannen nok en gang til kamp og nektet å la seg slå. I midten av settet breaket nordmannen og tvang kampen ut i et tredje sett.

Durasovic stilte opp med en imponerende oppvisning i det siste settet men det ville seg ikke. Djere ble den sterkeste spilleren til slutt og sørget for Serbias andre seier for dagen etter et seigt tiebreak.

Andreja Petrovic fra Norge under tenniskampen mellom Norge mot Serbia i Davis Cup på Oslo Tennisarena.

Tidligere fredag var Andreja Petrovic i aksjon. Han møtte serbernes høyest seedede spiller Miomir Kecmanovic. 22-åringen tapte møtet i strake sett med sifrene 1-6, 3–6 etter 1.02 timer.

Nordmannen viste fram gode tennisferdigheter, men kunne ikke måle seg med verdenselitens nivå. Etter en halvtime med spill hadde serberen sikret seg det første settet på komfortabelt vis.

22-åringen fra Hønefoss stilte seg sterkere i det andre settet, men måtte til slutt akseptere nederlag 3–6.

– Jeg er fornøyd med hvordan jeg spilte og jeg ga alt i dag, sa Andreja Petrovic til Discovery i et intervju etter kampen.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no