Full forvirring rundt Tiger Woods-krasjet

Kjendisnettsted: - Hadde kranglet med sin svenske kone

CNN og Sky News: - Ble reddet av ektefellen

(VG Nett) Det hersker full forvirring om omstendighetene rundt ulykken som førte til at Tiger Woods fredag ble kjørt til sykehus.

Geir Arne Kippernes
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Fredag kom meldingen om at 33-åringen, som regnes som verdens beste golfspiller, først hadde krasjet i en brannhydrant for så å kjøre inn et tre på naboens eiendom i Windermere i utkanten av Orlando i Florida.

Ulike versjoner

CNN, Sky News og lokalavisen Orlando sentinel skriver at golfstjernens kone, svenske Elin Nordegren, har fortalt politiet at hun befant seg inne i parets hus da hun hørte bilen brase inn i naboens hage. Videre har hun forklart at hun sprang ut og brukte en golfkølle for å knuse bakruten på bilen, for så å dra ham ut.

TMZ.com presenterer et helt anderledes hendelsesforløp.

Kjendisnettstedet skriver at kona i forkant av ulykken hadde konfrontert ektemannen med utroskapsryktene, som de siste dagene er brakt på banen av tabloidmagasinet National Enquirer.

Konfrontasjonen skal ifølge TMZ ha utviklet seg til en høylytt krangel, som endte med at golfstjernen skal ha flyktet bort til bilen med kona etter seg med en golfkølle.

Woods skal da ha blitt så distrahert at han krasjet inn i en brannhydrant da han prøvde å kjøre.

Les også:Tiger Woods krasjet i tre i nabolaget

Ga førstehjelp

To politimenn fra den lokale politistasjonen var de første som kom til ulykkesstedet.

- Tiger Woods lå på bakken foran bilen. Hans kone ga ham førstehjelp. Woods hadde skader i overleppen og underleppen. Han mumlet noen usammenhengende setninger, sier politisjef Daniel Saylor.

VGTV:Politiet forteller om ulykken

Ifølge Daily Mail var Woods bevisstløs i seks minutter.

10 minutter senere kom både ambulanse og brannmenn til ulykkesstedet. Woods ble kjørt til sykehus.

- Han har fått behandling og ble utskrevet etter å ha pådratt seg mindre skader i en bilulykke. Han er i god form, heter det i en pressemelding fra hans agent.

Saken fortsetter under bildet.

KRASJ: Det var i dette området i Windermere utenfor Orlando at Tiger Woods krasjet. Foto: AP

Hjemmeside: Tiger Woods

Under etterforskning

Ulykken er under etterforskning, men politiet har ikke snakket med Woods ennå. Det skal ikke være mistanke om fyllekjøring.

Den neste turneringen Tiger etter planen skulle spille var Chevron World Challenga fra 3. til 6. desember.

Tiger Woods er bosatt i samme by som den norske golfstjernen Suzann Pettersen, og de to har den senere tiden utviklet et vennskap. De har trent sammen flere ganger og har hyppig kontakt. De traff hverandre som følge av at de begge er sponset av utstyrsgiganten Nike.

Pettersen sa fredag følgende om ulykken til VG Nett, gjennom sin manager Jan Ove Nystuen fredag kveld:

- Jeg kjenner ikke detaljene i saken og må snakke med noen flere folk. Men jeg håper alt er bra med Tiger. Nå ser det jo ikke ut som det er så alvorlig som først antatt, heldigvis.

Tiger Woods har vært gift med svenske Elin Nordegren siden oktober 2004. De to fikk sitt første barn sammen, Sam Alexis Woods, 18. juni 2007. 8. februar i år fikk de to sitt andre barn, Charlie Axel Woods.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder