FULLT HUS: Tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen og forloveden Samantha Skogrand venter sitt første barn. Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand venter barn

Tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (33) og forloveden Samantha Skogrand (28) venter sitt første barn.

Artikkelen er over ett år gammel

Det bekrefter paret på Instagram fredag. Dette skriver Skogrand selv:

«Lykkerus. Rart hvor glad man kan bli i noe så lite, så fort. Hvis alt går etter planen blir Emil og jeg foreldre til vinteren. Det er intet annet enn helt magisk.»

Paret hadde egentlig planlagt bryllup i sommer, men det ble utsatt. VG har tidligere skrevet at de nå planlegger bryllup neste sommer.

Hegle Svendsen la tidligere i år opp som skiskytter etter en innholdsrik karriere med totalt 29 mesterskapsmedaljer, tre av de kom i vinterens OL i Pyeongchang. Skogrand er kjent som tidligere sportsanker for TV2, hun jobber nå i Radio 1.

– Formen er veldig fin. Det har hittil ikke blitt noe tyngre å stå opp tidlig, og det er jeg veldig takknemlig for. Ken og Niklas er gode makkere å ha i studio og de har allerede begynt å komme med navneforslag til babyen, sier Skogrand i en kommentar via sin arbeidsgiver Radio 1.

På pressekonferansen hvor Hegle Svendsen annonserte at han la opp takket han kjæresten.

– Vi har allerede luftet tanken om å gifte oss fortere enn det vi hadde trodd. Nå åpner det seg mange dører på private plan og andre ting, sa Hegle Svendsen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder