FULLT HUS: Tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen og forloveden Samantha Skogrand venter sitt første barn.
FULLT HUS: Tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen og forloveden Samantha Skogrand venter sitt første barn. Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand venter barn

SPORT

Tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (33) og forloveden Samantha Skogrand (28) venter sitt første barn.

Publisert: Oppdatert: 03.08.18 14:17

Det bekrefter paret på Instagram fredag. Dette skriver Skogrand selv:

«Lykkerus. Rart hvor glad man kan bli i noe så lite, så fort. Hvis alt går etter planen blir Emil og jeg foreldre til vinteren. Det er intet annet enn helt magisk.»

Paret hadde egentlig planlagt bryllup i sommer, men det ble utsatt. VG har tidligere skrevet at de nå planlegger bryllup neste sommer.

Hegle Svendsen la tidligere i år opp som skiskytter etter en innholdsrik karriere med totalt 29 mesterskapsmedaljer, tre av de kom i vinterens OL i Pyeongchang. Skogrand er kjent som tidligere sportsanker for TV2, hun jobber nå i Radio 1.

– Formen er veldig fin. Det har hittil ikke blitt noe tyngre å stå opp tidlig, og det er jeg veldig takknemlig for. Ken og Niklas er gode makkere å ha i studio og de har allerede begynt å komme med navneforslag til babyen, sier Skogrand i en kommentar via sin arbeidsgiver Radio 1.

På pressekonferansen hvor Hegle Svendsen annonserte at han la opp takket han kjæresten.

– Vi har allerede luftet tanken om å gifte oss fortere enn det vi hadde trodd. Nå åpner det seg mange dører på private plan og andre ting, sa Hegle Svendsen.