FORELDRE IGJEN: Trine Mjåland og Jesper Mathisen fikk sin andre sønn. Foto: NTB Scanpix

Jesper Mathisen og Trine Mjåland fikk sin andre sønn

Svein Mathisen (3) har nå fått en lillebror.

– Heftige saker! All ære og respekt til kvinnene våre som klarer å gjennomføre dette her, og takk til alt av jordmødre og leger som bistår i en slik stund. Alt bra med alt og alle, melder Jesper Mathisen i en SMS til VG.

Kvinnen som får den voldsomme rosen er Trine Mjåland, som var rundt en uke over termin da parets sønn kom til verden.

Paret har fra før sønnen Svein, oppkalt etter Jespers innflytelsesrike far Svein «Matta» Mathisen, og kjøpte i 2017 en familievilla på Lund i Kristiansand. Navnet på den nye gutten er ennå ikke bestemt, meldte Dagbladet fredag.

Men noen langvarig hvile blir det ikke for den nybakte tobarnsfaren. Søndag skal han reise av gårde til Bergen for å være ekspert i TV 2s FotballXtra-sending.

– Jeg kan jo ikke sitte i Kristiansand når Ivar Hoff er på plass i studio! Da kommer jeg til å få kjørt meg, sier Mathisen, og viser til da Hoff slaktet Ole Martin Årst for å stå over en Eliteserie-kamp i forbindelse med en fødsel.

Den populære TV 2-podcasten «B-laget» har dermed fått en ny lytter og Jesper Mathisen gir hele situasjonen en «klink tier» på børsen. Kanskje ulikt denne hendelsen:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder