Frank Løke etter sparkingen:
«Hvert feilsteg er et steg mot suksess»

Frank Løke (35) svarer med en video etter at han onsdag fikk sparken i Drammen Håndballklubb.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

«Siden håndballen selv alltid har en tendens til å dreie fokus vekk fra det sportslige ønsker jeg kun å skyte inn følgende film med meg som kommentar», skriver Løke i en mail til VG.

TOPPSPILLER: Frank Løke en uke før håndball-EM i 2010. Foto: Mattis Sandblad , VG

I videoen er det dramatisk musikk, en rekke såkalte motivasjonssitater og bilder av en hardt trenende Frank Løke.

«Tøffe tider varer ikke. Tøffe mennesker varer», «hvert feilsteg er et steg mot suksess» og «du kan klare det, du kan klare alt» er blant sitatene som blir brukt i filmen.

Løke opplyser til VG at det er broren, Morten Løke, som har laget videoen.

Han ønsker ikke å gi ytterligere kommentarer.

Julebord-episode

Det var etter en julebordepisode at Løke onsdag kveld fikk sparken fra klubben. Styreleder Svein Tore Moe skrev da til VG at grunnen var oppførselen under et julebord.

– Det som sies å ha skjedd er ikke heldig, men samtidig høres det ikke ut som det verste i verden, sa styrelederen.

Løke har i en årrekke vært en av Norges beste håndballspillere. Han startet i Runar før ferden gikk videre til ligaer både i Danmark, Tyskland og Kroatia. I mars i år vendte han tilbake til Norge og Drammen BK. I tillegg fikk han 167 kamper for det norske landslaget.

- Latterlig

Han har tidligere vært innblandet i flere utenomsportslige kontroverser. I 2011 ble han kastet ut av landslaget etter brudd på alkoholregler av daværende landslagstrener Robert Hedin.

– Hvis jeg som 31 år gammel skal bli kastet ut av landslaget på grunn av leggetid, synes jeg det er latterlig, sa Løke til VG da.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder