Vidar Hop med en frekk V76-banker

Vidar Hop låser to V76-løp med to hester denne onsdagen, og lanserer en frekk banker i form av Norheim Faksen.

Han er denne ukens nøkkelkusk, og vurderer de syv V76-løpene slik:

V76-1:
- Han er fersk og ennå ikke til å stole på. Men traver Bleke Gnisten feilfritt, tror jeg vi kan vinne dette. Men løpet må uansett garderes bredt. De første jeg ville tatt på er Garli Moe Garlin, som har fart som rekker her, Torebris, som har vært god i Bergen og Valle Even, som tok en overlegen seier sist.
V76-2:
- Et løp jeg låser på to hester. Viking Nosto og Benefits vant begge på 1.15.9 sist, en tid de øvrige i feltet skal slite med å matche.

NØKKELKUSKEN: Vidar Hop. Foto: Equus Media

V76-3:
- Her lanserer jeg en noe frekk banker. Jeg tror Norheim Faksen spinner til tet. På en sprint kan han ledee hele veien i dette selskapet.
V76-4:
- Vidåpent. Posisjoner og gangart avgjør veldig mye. Knepen favoritt blir Torpa Otta, som har kapasitet for seier, men som galopperer ofte. Bak henne står utfordrerne i kø. Jeg nevner i fleng Lille Anne, Mørtvedt Karma og Neseldi. Selv kjører jeg Hovs Frøya, som er en luring i løpet om hun ikke galopperer.
V76-5:
- Fender Boko er den beste hesten. Millmasai har den beste kusken. En av dem vinner.
V76-6:
-Jeg vet ikke så mye om Judge Reo, men vet han gjorde et bra løp som toer etter lang pause sist. Han får et knepent tips foran Mohita, som holder veldig fin form. Det samme gjør Love Spin, som jeg selv kjører. Kan vinne igjen med klaff. Det samme kan Tania N.L. som vant lett sist.
V76-7:
- Den som kommer best til av Avery og L.J.’s Andy Hall er fort vinneren. Jeg har uansett ambisjoner med formsterke Canadian Rolls som har fordel av den lange distansen. Alfred Nosto og Ultimate Photo skal også strekes.

Alt fra Bjerke kan du se direkte på trav.vg.no onsdag fra kl.17.30. Våre eksperter setter opp en rekke spennende andelslag til omgangen. Disse finner du på eksperten.vg.no.

Her kan du levere VGs spillforslag eller sette opp ditt eget

Lite V76-forslag (store bokstaver): 450 kroner
Stort V76-forslag (over streken): 2058 kroner

EKSPERT: Anders Olsbu er VGs travekspert. Foto: Equus Media

V76-1 (2100 m auto):
2 BLEKE GNISTEN
3 VALLE EVEN
12 DAG JULIUS
5 HVATT BIRK
7 Z.M.'S JERVEN
6 Garli Moe Garlin
10 Hommes Ferrari
-------------------------
11 Torebris
8 Bernard
1 Fløra
9 Kul Stilling
4 Lykkje Erna
Favoritten:
Bleke Gnisten innledet karrieren med to strake tetseirer. Sist ble han for hissig og tappet seg for krefter etter galopp. Feilfritt og på sitt beste kan Kihle-traveren vinne igjen.
Outsiderne:
Valle Even viste seg fra sin beste side sist og var helt suveren. Feilfritt og med samme innsats er han aktuell igjen.…Dag Julius feilet bort minst annen i Bergen sist. Vant greit etter relativ tidlig tetkjenning gangen før. Geir Gudmestad tar neppe den lange turen fra Rogaland uten ambisjoner, men han kunne nok tenkt seg et bedre spor.
Luringen:
Z.M.'s Jerven fikk et fint innvendig løp sist og ble sendt i angrep ut mot løpet. Feilet bort en mulig trippelplass bak gode Moe Tjalve, en av landets bedre i årgangen. Gikk glipp av en tid på 1.30-tallet da. Er usikker, men uten galopp og klaff fra et sjanseartet spor, er det ikke helt umulig.
Startsiden:
Bleke Gnisten kan ta føringen.

V76-2 (2100 m auto):
4 VIKING NOSTO
3 BENEFITS
-------------------------
10 The Voice
7 Enjoythestar S.C.
1 Seemyhindshoes
2 Concon W.
9 Annie's Boy
12 Beat'em All
5 Willy Invalley
6 Angelina Hall
11 Unaffected
8 S.K.'s Titania

Favoritten:
Viking Nosto har vært solid til to strake seirer etter pause. Sist holdt han unna for gode hester som Always On Time og Sassy Photo. Må kanskje gjøre grovjobben selv, men vi ser ikke bort i fra at han kan vinne selv fra dødens.

Outsiderne:
The Voice er i fremgang. Burde kanskje vunnet i billig lag sist, selv om det ble dødens. Tapte uansett kun knepent. En av flere som kan kjempe om den siste trippelplassen.

Luringen:
Benefits har vunnet lett fra tet i sine to siste starter, dog i enklere lag enn dette. Men Midtfjeld-traveren, som denne gang blir kjørt av Eirik Høitomt, er veldig kjapp fra start og sikter trolig inn føringen. I så fall kan han lede lenge, muligens helt inn.
Startsiden:
Benefits er kjapp og får trolig overta fra Seemyhindshoes om sistnevnte ikke blir for hissig.
V76-3 (1609 m auto):
5 BRISKEBY RAUEN
8 NORHEIM FAKSEN
11 ÅSRUD VILJA
-------------------------
2 Lex Lodney
6 Stjernejerven
1 Timian Scott
7 Vestpol Faxen
3 Knell
4 S.T.C.C. Faksa
9 Finnskog Sjefen
10 Rinde Kvikken
Favoritten:
Briskeby Rauen fikk overta fra Norheim Faksen på første bortre sist og holdt siden unna for gode Kleppe Slauren og Åsrud Vilja. Skulle han komme foran, blir han vrien å tukte igjen.
Outsiderne:
Norheim Faksen sto ytterst på vingen sist, men satt i tet mot første sving. Kan løse meget bra fra start og kan ventes forbedret med løpet sist i kroppen etter pause. Skulle han klare føringen også denne gangen, velger Solberg trolig å sitte foran. Og på en sprint kan det holde helt inn. Men han er ikke helt til å stole på. Galoppen ligger litt på lur.
Luringen:
Åsrud Vilja feilet i tetkampen med Norheim Faksen og Briskeby Rauen sist og havnet etterhvert i tredje innvendig. Fikk åpningen på oppløpet og avsluttet meget bra til tredje bak Briskeby Rauen og Kleppe Slauren. Har trukket et elendig spor, men skulle det bli knallhard kjøring i front, er det ikke umulig. Husk at hun tok ned Ulsrud Tea i NM for kaldblodshopper nest sist, første gang ut etter pause.
Startsiden:
Norheim Faksen og Briskeby Rauen er mest hissige på føringen, men også Stjernejerven og Knell kan åpne fort.

V76-4 (2140 m volte):
13 MØRTVEDT KARMA
10 LILLE ANNE
3 TORPA OTTA
12 SKJETNEJERVA
11 TORPA ODA
14 HOVS FRØYA
7 Vetla Vinna
-------------------------
8 Lavendel
9 Neseldi
1 Stumne Lina
6 Skeie Borka
4 Kjølbergjenta
15 Rokne Ann
5 Ejo Blesa
2 Celoma
Favoritten:
Mørtvedt Karma har vunnet halvparten av sine åtte starter. Har feilet seg bort i begge sine to starter etter å ha vært borte i et par år. Hun rapporteres meget bra i trening og fra springspor på tillegg ser vi ikke bort i fra at hun kan vinne på direkten etter et par måneders pause.
Outsiderne:
Lille Anne skuffet tredje sist, men har vært bra ellers. Vant foran Spang Kongen etter et fint løp sist. Klaffer det med posisjonene fra tillegg er det ikke umulig.
Luringen:
Skjetnejerva har vært uheldig i sine to siste starter, hvor hun har feilet som trippelaktuell. Sist travet hun i tillegg i tredjespor hele veien. Var overlegen fra tet i Sverige fjerde sist. Feilfritt og på sitt beste kan hun vinne. Blir også kuskeforsterket med Stensen.
Startsiden:
Vetla Vinna kan fort stikke til tet. Torpa Otta er heller ingen sinke.
V76-5 (2100 m auto):
7 MILLMASAI
6 Fender Boko
-------------------------
12 Thai Profit
1 Writing Queen
4 Trick Or Treat
3 Kind Of Magic
2 Lady Michell
8 Sweetstile
9 Piero
10 Exit River
5 Super Julio
11 Sloppy Joe
Favoritten:
Millmasai har avsluttet flott til annen, bak henholdsvis Sassy Photo og Amazing S.H., i sine to starter etter pause og fortjener en seier. Sporet er sjanseartet, men han har en meget dyktig kusk. Kan runde alle selv herfra.
Outsiderne:
Thai Profit var meget bra i vår hvor han radet opp tre strake seirer. Har ikke vist helt toppform i sine siste starter. Må uansett ha overpace for å rekke herfra.

Luringen:
Fender Boko var klart forbedet sist. Vant lett fra tet da. Er kjapp fra start, men har noen raske på innsiden. Men skulle han komme foran, kan han lede lenge.
Startsiden:
Fender Boko er kjapp, men også Trick Or Treat kan åpne fort.

V76-6 (2100 m auto):
4 JUDGE REO
2 LOVE SPIN
12 EXPRESS RAPIDA
8 TUFF ENUFF
10 KEMAS STARLIGHT
3 Mohita
6 Tania N.L.
-------------------------
5 Teenager
7 Talk That Talk
9 Bichette Va Bene
11 Enjoy The Ticket
1 Be A Mixt Chili B.
Favoritten:
Judge Reo er en flink svenskegjest som har slitt med allergiproblemer, men hun var flink etter pause sist. Ble speedet ned kort før mål da. Med det løpet i kroppen kan hun være ytterligere forbedret. Skal i utgangspunktet få et fint løp, men vi ser ikke bort at hun kan vinne med litt klaff.
Outsiderne:
Love Spin har vært meget bra til to strake seirer foran henholdsvis Tania N.L. og Mohita. Er kjapp fra start og kan vinne igjen, men hun har vært strøket en gang, noe som gjør det litt usikkert.
Luringen:
Kemas Starlight feilet på startsiden sist, men avsluttet bra til annen bak gode Enjoythefuture S.C. Blir det tempo, er hun ikke ufarlig på en speed.
Startsiden:
Be A Mixt Chili B. er raskest, men slipper. Nr. 2,4,5,6 og 8 kan løse bra.

V76-7 (2600 m auto):
12 ULTIMATE PHOTO
-------------------------
4 Avery
1 L.J.'s Andy Hall
3 Nolessthanperfct
6 Muscleman O.
11 Alfred Nosto
7 Viking Arrow
10 Canadian Rolls
2 Kicking Classic
5 Wallner
9 Varenne's Image
8 L.J.'s Dreamcatcher
Favoritten:
Ultimate Photo var overlegen fra tet i V75 sist. Gangen før ble han femte i Jarlsberg Grand Prix. Waaler-traveren skal nok ha dette løpet i kroppen før Derby-kvalifiseringen og blir nok ikke kjørt "livet" av. Men skulle det bli litt kjøring underveis og det klaffer med posisjoene, kan han runde alle, men det blir veldig sjanseartet herfra.
Outsiderne:
Avery firte til femte mot gode hester i Sølvhesten sist etter å ha travet halve løpet i dødens. Gangen før ledet han i det lengste og tapte kun knepent for Commander Nosto. Fra tet kan han lede lenge, muligens helt inn.
Luringen:
Muscleman O. feilet bort en mulig seier i Sverige sist. Var god til seier, dog i billig lag, nest sist. Er veldig hardt ute grunnlagsmessig, men feilfritt og på sitt beste, ser vi ikke bort i fra at han kan ende på trippelen.
Startsiden:
Nr. 1,3,4,6 og 7 kan alle løse bra. En noe åpen startside. Muligens Avery.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder