Dette skriver verdenspressen om Ødegaard-overgangen

Eurosport: En ballettdanser blant elefanter

BBC: - Europas neste vidunderbarn

Goal.com: - Ikke riktig valg

Like over midnatt bekreftet storklubben Real Madrid at de har signert 16-åringen Martin Ødegaard fra Drammen. Nyheten spredte seg raskt verden over.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Den britiske avisen The Telegraph skriver i natt:

«Martin Ødegaard avviser Liverpool, Barcelona og Bayern München. De spanske gigantene vinner en hard konkurranse mot andre europeiske toppklubber om å signere et 16 år gammelt vidunderbarn.»

STOR OPPMERKSOMHET: En tidligere artikkel i den spanske sportsavisen Marca. Foto:Øyvind Askeland, VG,

Den indiske sportsavisen Sportskeeda beskriver Ødegaard som en av verdens mest ønskede talenter.

Eurosport sine nettsider skriver en kommentator at Martin Ødegaard har vært «som en ballettdanser blant elefanter» i Tippeligaen..

Nyhetsgiganten BBC beskriver hvordan 16-åringen fra Drammen blir sammenliknet med Barcelonas Lionel Messi. For to dager siden skrev den britiske kringkasteren at Ødegaard er Europas neste vidunderbarn.

Nyhetsbyrået Reuters beskriver Ødegaard som bråmoden og voksen for alderen.

The Mirror skriver at Ødegaard-sagaen nå endelig er over, og beskriver hvordan han har brukt mye tid på å besøke mange klubber.

Fox Sport beskriver 16-åringen som en sensasjon, og som et av Europas aller største talenter.

Goal.com skriver en kommentator at Real Madrid er feil valg for Ødegaard. «Han har studert overgangstilbud, som hans jevngamle har studert skolefag», skriver kommentatoren og fortsetter: «Ødegaard må forstå at i Real Madrid er han bare nok en 16-åring.» Goal-kommentatoren mener at Ødegaard burde heller valg Premier League, og at Reals andrelag ikke vil hjelpe hans karriere stort.

Avisen The Independent skriver at Real Madrid er besatte av å skape sin egen superstjerne - derfor har de nå gjort alt de kan for å få Martin Ødegaard. En kommentator i avisen beskriver hvordan klubben misset både på Leonel Messi og Neymar. Nå har de Ødegaard.

Ved midnatt bekreftet den spanske storklubben på sin hjemmeside at de har klart det de har jobbet hardt for i lang tid nå - de har signert Martin Ødegaard. Nordmannen skal presenteres i Madrid kl. 13.30 - rett etter at han har gjennomgått den medisinske sjekken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder