HEVDER Å HA BEVIS: Jaimee Grubbs (t. v.) sier hun har vært Tiger Woods elskerinne i 31 måneder. Her er golfstjernen sammen med sin svenske kone Elin Nordegren (t. h.). Foto: Scanpix / AFP

- Jeg har hatt sex med Woods over 20 ganger

(VG Nett) En amerikansk reality-kjendis hevder å sitte på bevis på at hun har hatt en langvarig affære med den gifte golfstjernen Tiger Woods.

Gunnar Bøthun
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL


24 år gamle Jamiee Grubbs står frem i det amerikanske ukebladet US Weekly - som kommer på gaten i dag - og sier at de to har hatt et forhold siden våren 2007 - og at de har møttes for sex over 20 ganger.

Woods giftet seg med sin svenske kone, Elin Nordegren, i 2004.

Les også:Nabo støtter golfstjernens forklaring

Grubbs hevder å ha både telefonsvarer-beskjeder og over 300 tekstmeldinger som beviser at hun snakker sant. En av disse beskjedene vil offentliggjøres i dag, ifølge det amerikanske ukebladet.

Les også:Tiger avlyser golfturnering

Ukebladet ber leserne klikke seg inn på hjemmesiden onsdag morgen, amerikansk tid (6-10 timer etter norsk tid). Da vil magasinet publisere en mobilsvarmelding, der Woods angivelig skal fortelle at hans kone mistenker ham for utroskap. Beskjeden skal være fra 24. november, altså fire dager før Woods kolliderte sin egen bil.

Avkreftet utroskap

I helgen gikk Woods ut og avkreftet alle rykter om utroskap - etter at medier spekulerte i at en krangel med kona Elin Nordegren førte til at superstjernen krasjet bilen og skadet seg forrige uke.

- Den eneste personen som er ansvarlig for ulykken er meg. Min kone Elin handlet på modig vis da hun så at jeg var skadd og i trøbbel. Hun var den første som hjalp meg. Alle andre påstander er falske, sa han.

Les også:- Elin var den første som hjalp meg

- Latterlig

Da var det nattklubbvertinnen Rachel Uchitel som ble påstått å være Woods´ elskerinne. Hun har selv gått ut og avkreftet ryktene, og sagt at spekulasjonene kun baserer seg på én eneste kilde.

- Det er en latterlig historie. Det er som om jeg skulle kommentere påstander om at det er utenomjordiske på jorda. Jeg og Tiger Woods er ikke engang bekjente, sa Rachel Uchitel nylig.

Les også:- Håper ikke Tiger krasjet på grunn av usanne rykterForsvarer kona

Woods måtte til sykehus og få behandling etter kollisjonen, blant annet for ansiktsskader, etter å ha brast inn i en brannhydrant, og deretter et tre, i naboens hage.

Selv har Woods forklart at kona Elin knuste et vindu med en golfkølle for å hjelpe, og at hun dro ham ut av bilen. Andre forklaringer, blant annet fra kjendisnettstedet tmz.com, går ut på at Tigers svenske kone skal ha knust bakruten på bilen med golfkølle som ledd i et angrep på ham - etter påståtte utroskapspåstander.

DRAMA: Dette bildet som VG Nett har fått tilgang til viser de materielle skadene som følge av bilkrasjet som Tiger Woods var involvert i. Foto: WFTV9

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder