UTE AV OL: Stig André Berge deppet etter OL-tapet, men lover flere OL-tatoveringer. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Bryter Berge lover flere OL-tatoveringer: - Jeg skal ha en medalje i OL før jeg gir meg

LONDON (VG Nett) Stig André Berge (29) har allerede tatovert OL-logoen fra Beijing og London på kroppen, men lover at det blir flere.

Geir Arne Kippernes
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Jeg skal ha en medalje i OL før jeg gir meg. Enkelt og greit. Jeg skal fylle opp den siden med tatoveringer og må jeg fylle opp den andre, så gjør jeg det også, sier han til VG Nett og viser at det fortsatt er god plass til flere tatoveringer.

Han står i bar overkropp i pressesonen, og OL-tatoveringene er lett synlige. Berge er tydelig skuffet over å ha tapt sin eneste kamp i OL, som han også gjorde i Beijing for fire år siden.

FØLG DAGENS ØVELSER I VG DIREKTE

Tungt å se finalen

Hasan Alijev fra Aserbajdsjan ble for sterk i åttendelsfinalen i 60-kilosklassen. Nordmannen gikk svært skuffet av matta og forlot arenaen med bøyd hode.

Det var lenge en mulighet for at han likevel kunne få kjempe videre om en bronsemedalje, men da Hasan Alijev tapte semifinalen for georgiske Revaz Lashkhi var OL over for nordmannen.

- Det verste nå er å se at georgieren er i finalen. Han er en jeg har veldig taket på og har slått ham de to siste gangene. Det blir tungt å se den finalen, sier han.

KNEPENT TAP: Stig André Berge blir holdt fast av Hasan Alijev i mandagens brytekamp. Foto: Håko


Satser videre

Over 100 nordmenn, blant dem familiemedlemmer og mange venner, var på tribunen for å heie nordmannen frem til en OL-medalje, men dessverre fikk de bare se en OL-kamp med nordmannen. Surt var det også for hovedpersonen selv, som har lagt ned uttalige timer med trening og har drevet ekstremslanking inn mot mesterskapet.

- Jeg blir alltid sterkere av nederlag. Nå skal jeg la dette synke inn, så skuffelsen får legge seg. Man må bare jobbe videre, sier han.

Dermed virker det som Berge er fast bestemt for å fortsette mot OL i Rio de Janeiro om fire år.

- Jeg gir meg aldri uansett og et OL til blir det. En kriger gir seg aldri, jeg gir meg aldri, sier han.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder