NY MEDSPILLER: Suzann Pettersen har siden i høst vært sammen med sin nye kjæreste, Christian Ringvold. Her er de fotografert på kjøkkenet i Tuttas hjem i Florida. (Foto: DANIEL S. LAUTEN)

Her er Tuttas nye kjæreste hjemme på kjøkkenet

Golfesset avslørte nyheten på pressekonferanse i Kina i dag

Her koser Suzann Pettersen seg hjemme i USA med Christian Ringvold. I dag avslørte hun forholdet til sin nye kjæreste. Han var med på banen under turneringen i Kina.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL
Ladies European Tour (LET) - The official Ladies European Tour women's golf website

- Han er kjæresten min! Vi er begge norske, vi er samme alder og fra samme by. Vi møttes gjennom felles venner, sier Pettersen, ifølge LETs nettsted.

Hun la til at kjæresten heter Christian og drev med alpint i yngre alder. Ringvolds største meritt med alpinski på beina er en 4. plass i FIS-renn i 2004.

VG møtte det nye paret i Pettersens villa i Orlando i februar.
Det var imidlertid først i dag at golfesset gikk ut med nyheten om sin nye kjæreste - og golfproffen har grunn til å smile for tiden:

Hun leder turneringen i Kina, og i dag innrømmet hun at hun har fått seg kjæreste.

- Han har stor forståelse for livsstilen vi lever og hva vi må ofre. Han respekterer timene vi bruker på golfbanen. Det er veldig hjelpsomt og fint å ha noen du kan dele det med, forteller 32-åringen i dag.

Ringvold har i flere år jobbet i USA, og bor nå sammen med Pettersen i hennes luksuriøse Florida-hjem.

Tutta gikk en sterk åpningsrunde og var best av alle på første dag av turneringen i Haikou. På pressekonferansen fikk hun spørsmål om en mann som hadde fulgt henne på runden.

Tuttas manager Geir-Olav Killingstad bekrefter overfor NTB at verdenstoeren har fått seg kjæreste.

- Ja, det stemmer, sier han.

Ifølge Killingstad har de vært sammen siden i fjor høst, men forholdet har ikke vært offentlig kjent før nå.

Eagle

Tutta, som startet på tiende hull, hadde blant annet fem birdier på torsdagens runde. Hun klarte også en eagle på hull 2, men fikk så en bogey på neste. Dermed ligger hun seks under par etter første runde.

- Jeg spilte mye bra golf i dag og følte jeg hadde mange gode muligheter. Du må dra fordel av par fem-hullene der ute. Jeg hadde én eagle, men burde hatt to. Jeg misset en kort eagleputt på hull 6. Totalt sett var det en ganske solid start, sa Tutta, som vant turneringen i fjor.

Den norske stjernespilleren har ett slags ledelse til den australske amatøren Minjee Lee (17) og sørkoreanske Chung Ye-na.

Verdensener Park In-bee følger to slag bak Pettersen. Hun deler fjerdeplassen med tre andre spillere.

Henger med i lagkonkurransen

Marianne Skarpnord gikk en +3-runde og er nummer 53. Caroline Martens var ett slag dårligere og ligger på 63.-plass.

I turneringen er det også en lagkonkurranse, og Norges lag består av Tutta og Skarpnord. De ligger på tredjeplass. Frankrike leder foran Sør-Korea.

Turneringen, som er en del av europatouren, avsluttes søndag.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder