Sportskalender

Gå til

Kvaratskhelia med kunstscoring: − Vokt dere, Norge!

NAPOLI (VG) (Napoli – Atalanta 2–0) Napoli var lenge tannløse mot Atalanta, men så vartet Khvicha Kvaratskhelia (22) opp med en scoring som bør skremme det norske landslaget.

Publisert:

En time ut i kampen begynte georgieren Kvaratskhelia å danse rundt med den ene Atalanta-forsvareren etter den andre. Etter to dragninger banket han inn 1–0 for Napoli.

– Han er ustoppelig. Det løfter stemningen til nye høyder her, sa VGs fotballkommentator, Vegard Aulstad fra Stadio Diego Armando Maradona.

– Vokt dere, Norge. Vokt dere. For en form han er i, la Aulstad til.

For scoringen vil nok være en del av høydepunktspakken til analyseteamet til det norske landslaget. 28. mars spiller nemlig Norge kvalifiseringskamp mot Georgia og deres største stjerne – Kvaratskhelia. Norge må forsøke å temme stjerneskuddet for å kunne nå EM i Tyskland i 2024.

– Det er sånn han gjør. Jeg har sett det på trening uttallige ganger. Han er en spesiell spiller. Han er i flyten og ser meget farlig ut, sier Leo Skiri Østigård (23) til VG, etter å ha sett hele kampen fra benken til Napoli.

Kallenavnet Napoli-fansen har gitt Kvaratskhelia sier det meste – «Kvaradona», oppkalt etter den største legenden av dem alle. Diego Armando Maradona.

Et knapt kvarter før slutt doblet Amir Rrahmani på en corner ledelsen for Napoli. De lyseblå har alt i sin hule hånd for å vinne deres første serietittel siden 1990. Med 12 kamper igjen leder de med 18 poeng ned til Inter på annenplass.

– Da vi scoret var støynivået enormt. Jeg trodde stadion skulle falle sammen, sa Napoli-keeper Pierluigi Gollini til VG.

Denne helgen er det italiensk fotballfest på VG+ Sport:

  • Søndag 18.00: Roma – Sassuolo (VG varmer opp fra indre bane fra klokken 17.40)
  • Mandag 20.45: AC Milan – Salernitana. Det blir sending på VG+ Sport fra 20.15, med Lars Bohinen i studio og VGs utsendte Vegard Aulstad og Herman Folvik fra indre bane.

Alt av Serie A ser du som vanlig på VG+ Sport

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no