Ramsland utvist da Skeid tok poeng mot Start

(Skeid - Start 1–1) Det ble en tidlig dusj for Starts nysignering Martin Ramsland mot Skeid.

Det endte uavgjort mellom Skeid og Start i 1. divisjon torsdag. Skeid har ikke vunnet på fire kamper, mens Start taper terreng i opprykkskampen.

Skeid, som spiller hjemmekampene sine på Intility Arena i påvente av at anlegget på Nordre Åsen blir klart, hadde trøbbel med å håndtere Starts åpning på kampen. Etter en drøy halvtime fikk de gulkledde belønningen. Kevin Kabrans innlegg traff Skeid-forsvarer Ahmed El-Amrani, som sendte ballen i eget nett, og Start gikk til pause med ledelse.

Minutter inn i andre omgang skulle Skeids høyreback havne i fokus igjen. Martin Ramsland var for sen i en duell med El-Amrani, som ble liggende og vri seg i tilsynelatende store smerter. Dommer Christian Moen dro opp det røde, og Start måtte spille resten av kampen med ti mann. Det var sesongens tredje utvisning for de gulkledde.

les også

Stadiontrøbbel, sportslig nedtur og avhengig av investorpenger: – Start har bommet kapitalt

Skeid med en mann mer dro nytte av overtallet umiddelbart. Johannes Andres Nunez Godoy bredsidet inn et utsøkt innlegg fra LSK-utlånte Charles Ezeh, og satte med det inn sesongens tredje scoring.

Martin Ramsland ble utvist mot Skeid. Her fra kampen mot Sandefjord 9. august. Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Flere mål ble det ikke. Start taper med det viktig terreng i kampen om spill i neste års eliteserie. Skeid ligger nå på 13.-plass, mens Start beholder tredjeplassen i Obosligaen. Kristiansand-klubben har to poeng opp til Sandefjord på direkte opprykksplass, og åtte poeng opp til serieleder Aalesund.

846 tilskuere så kampen fra tribunen. 25. august skal Skeid møte Jerv, og Start møter Raufoss.

Se den nyeste episoden av Foppall på VGTV!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder