BANKERKUSK: Tom Erik Solberg vinner med Bianca Sisa, som vil ta sin sjette strake triumf.
BANKERKUSK: Tom Erik Solberg vinner med Bianca Sisa, som vil ta sin sjette strake triumf. Foto: Eirik Stenhaug, Equus Media

Kveldens travtips: En soleklar V76-banker

Publisert:

Del saken på:

Lenken er kopiert
SPORT

Bianca Sisa blir kveldens klare V76-banker. Løpene er åpne ellers, og det kan fort vanke en pen utbetaling til dem som klarer å prikke syv rette.

VGs travekspert, Anders Olsbu, spekulerer i hvert fall ikke i favorittfall for storfavoritten.

– Bianca Sisa har vært meget bra og har tatt fem strake seirer. De fire siste for danskeimporten har kommet i år i regi av Frode Larsen. Hesten skal ha et par sekunders rekordforbedring inne. Og tross spor tolv bør hun runde til seier, om det ikke blir helt feil med posisjonene, mener Olsbu.

VINN PÅ TRAV (VG+):

Christer (54): Slik lever jeg av trav, og vinner millioner

Dagens banker:
Bianca Sisa (V76-5) jakter sin sjette strake seier. Skal ha en god sjanse til å runde alle, tross spor tolv.

Dagens luring:
Galileo (V76-3) ble sjette med galopp i Laumb-løpet etter pause sist. Ventes ytterligere forbedret nå.

Alt fra Bjerke kan du se direkte på trav.vg.no onsdag fra kl. 17.30.

Våre eksperter setter opp flere spennende andelslag til omgangen. Disse finner du på eksperten.vg.no.

Her kan du levere VGs spillforslag eller sette opp ditt eget

Her er Olsbus V75-tips til Bjerke Travbane:

Lite V76-forslag (store bokstaver): 360 kroner

Stort V76-forslag (over streken): 2160 kroner

V76-1 (2100ma)

1 HILTON MOLANDER
4 Lilletroll
6 Finnskog Nox
9 Heimstad Lomen

————————————–

11 Gomnes Hans T.
10 Mailund Jerva
3 Gonagas Rebell
2 Torivinna
8 T.B.'s Minar
5 Brevik Juli
7 Perfekt

Løpet:

Hilton Molander blir nok klar favoritt i et løp hvor jeg ser til sammen seks vinnerkandidater. Jeg må imidlertid gå inn på fire hester.

Favoritten:

Hilton Molander er kjapp fra start og forsvarer normalt sporet. 8-åringen har sittet i tet i sine tre siste starter. Første gang holdt han helt inn, mens i sine to siste starter har han måttet nøye seg med henholdsvis tredje bak Briljant og Spang Emblan og annen bak Mjølner Brun. Viser han seg fra sin beste side, kan det holde helt inn.

Outsiderne:

Lilletroll har fått et par løp i kroppen etter lang pause. Var klart forbedret i V75 i Drammen lørdag. Sto på tillegg der, men mistet ryggen og fikk dødens 900 meter igjen. Derfra holdt han bra til fjerde i et løp Il Sokken vant foran Solstad Stjernen. Med ytterligere fremgang kan han muligens gi favoritten litt kamp.

Luringen:

Finnskog Nox var god sist og knep seieren fra Mjølner Brun. Sistnevnte slo som nevnt Hilton Molander gangen før. I det løpet ble Finnskog Nox fjerde, men da ble han dratt sist. Avslutningen var imidlertid av beste merke, og jeg mener han ikke står mye tilbake for favoritten.

Startsiden:

Hilton Molander forsvarer normalt sporet.

V76-2 (2100ma)

10 FIGARO B.R.
4 BOM SIMONI
5 NICO LANE

————————————–

6 Pontiac
1 Fanny B.R.
3 Mikkel H.R.
2 N.Y. Maaemo
7 Revenge
8 Millglow
9 Tempo Lund

Løpet:

Jeg sjanser på tre hester i dette løpet for de stallansatte. Men jeg skulle gjerne hatt råd til åtte, for å være på den sikre siden.

Favoritten:

Figaro B.R. feilet et par ganger sist. Gangen før var han bra som tredje etter drøye sisterunden i dødens. Gode Millminx vant det løpet. Gangen før holdt Figaro B.R. knepent unna fra tet for sistnevnte, som avsluttet solid. Fjerde sist vant han lett fra tet tross tøffe passeringer. Hammersborg-traveren har trukket bakspor nå, men feilfritt og om det blir litt kjøring i front, kan han runde alle. Hesten har den beste kusken.

Outsiderne:

Bom Simoni var god til en velfortjent og enkel seier etter et perfekt smygløp sist. Siden har han blitt halsoperert og trenger muligens løp i kroppen før han er på topp. Krogh-Hanssen-traveren er imidlertid såpass bra at han ikke kan avskrives.

Luringen:

Nico Lane fikk maks som femte i V75 sist, men tapte kun for gode hester. Glazier's Support vant det stayerløpet foran Goeie Gozer. Møter ingen av deres kaliber her. Gangen før feilet han i angrep ut av siste sving og hadde kjempet helt i toppen ellers i et løp Tassen H. vant foran Pontiac.

Startsiden:

De tre innerste, samt Pontiac laddes nok alle fra start.

V76-3 (1609ma)

2 JÆRVSØRAPPEN
7 GALILEO
1 FINNSKOG SJEFEN
5 ALSAKER PIRIL
3 Hellin Faxen
6 Lex Lodney

————————————–

4 Wik Emil

Løpet:

Et eliteløp for kaldblods hvor nesten ingen kan avskrives.

Favoritten:

Jærvsørappen hadde hatt et gaveløp her om han bare hadde vist toppform. Men det har han ikke vist siden i fjor høst. I sine tre starter hittil i år har han imidlertid hatt lange tillegg, og når stridsmoralen ikke har vært helt på topp, blir det vanskelig. Denne gang har han imidlertid perfekte forutsetninger med sprint fra et ypperlig startspor. Blekkan-traveren kan løse veldig bra, men har raske Finnskog Sjefen innenfor. Skulle han komme foran, uten at åpningen blir for tøff og han viser vilje helt inn, skal det være en god sjanse. Men jeg stoler ikke helt på ham for tiden.

Outsiderne:

Finnskog Sjefen likte ikke den løse og krevende banen sist. Han skal helst ha fast underlag. Tredje sist yppet han seg mot selveste Tekno Odin. Finnskog Sjefen slapp føringen i første sving da og utfordret skikkelig til slutt, men måtte nøye seg med annen. Femte sist vant han enkelt fra dødens, en posisjon han nomalt ikke trives i. Kulblik-traveren kan forsvare sporet, og på sitt beste kan det holde helt inn. Men han er variabel og er aldri noe sikkert kort. Han er i alle fall ute på sin beste distanse nå.

Luringen:

Galileo kom ut etter fire måneders pause i Laumb-løpet sist. Flåten-traveren feilet på startsiden, men kom bra tilbake til sjette. Med det løpet i kroppen er han normalt ytterligere forbedret. Det kan fort bli litt kjøring i front. Da kan en feilfri Galileo ta mange til slutt.

Startsiden:

De tre innerste er alle meget kjappe fra start. Jeg tror en av de to innerste kommer til å sitte i tet. Så får vi se om Kulblik slipper godvillig.

V76-4 (2100ma)

9 FRØYU PELLE
10 ALM NAGANO
11 TROLL STERK VIKING
1 HAUGLID STORM
3 IDFAXEN

————————————–

8 Spang Emblan
6 Battimo
5 Spang Express
7 Ra Tore
4 Lex Odin
2 Løve Lomen

Løpet:

Jeg streker for fem hester, men skulle gjerne hatt råd til et par til.

Favoritten:

Frøyu Pelle fikk overta fra Alm Nagano sist og holdt unna til slutt. Skuffet litt gangen før, men har vært bra ellers. Har vært blant de to første i 13 av 19 løp og skal regnes igjen.

Outsiderne:

Alm Nagano har vært flink toer bak Neslands Faksen og Frøyu Pelle i sine to starter etter pause og har blitt bedre for hver gang. Det må klaffe litt fra baksporet, men gjør det først det, er det ikke umulig.

Luringen:

Idfaxen har det blitt feil for i hans to siste starter. Tredje sist tok han en sterk seier fra dødens foran en godt avsluttende Battimo. Feilfritt kan han kjempe i toppen igjen. Kusken vinner løp som nesten aldri før.

Startsiden:

Hauglid Storm kan forsvare sporet. Lex Odin og Spang Express er trolig verst i mot.

V76-5 (2100ma)

12 BIANCA SISA

4 Mr. Babalo
11 Maksi Royal
8 Concon W.
5 Mister Adisak
10 L.H. Starline
7 Ramona Q.C.
9 N.Y. Play My Ace
1 Born Dreamer
2 Victor Ideal
6 August Stensbæk
3 Super Mack Grace

Løpet:

Bianca Sisa er kveldens sikreste vinner.

Favoritten:

Bianca Sisa har vært meget god og er ubeseiret i sine fire starter i regi av Frode Larsen. Tre av dem har hun vunnet helenkelt. Står i spor tolv, men motstanden skremmer ikke. 5-åringen rapporteres å kunne ned på 1.14-tallet. I så fall blir hun svært vanskelig å stå i mot. Jeg spekulerer i alle fall ikke i favorittfall.

Outsiderne:

Maksi Royal ble sittende fast bak slitne konkurrenter sist. Fikk et perfekt smygløp i lederrygg nest sist og speedet inn til seier foran Demrara etter sen åpning. Blir det litt kjøring innledningsvis, kan han runde til en trippelplass, om det klaffer med posisjonene.

Luringen:

Mr. Babalo stakk til tet i Widding-løpet sist. Fikk en trykk på siste bortre, men holdt til fjerde. Er kjapp fra start, og kommer han seg foran, kan han lede lenge.

Startsiden:

Mr. Babalo kan muligens få overta fra Super Mack Grace.

V76-6 (1609ma)

2 ROCKNROLL FI
9 VIKING VA BENE

————————————–

7 Special Envoy
6 No Limit L.A.
5 Mon Petit Cheval
11 Flirtin Beach
4 N.Y. Diamond In The Sky
10 El Toro B.R.
8 Ja El Tomcat
3 Dream On Plush
12 Pathos Om
1 Big City Rambler

Løpet:

Jeg prøver to hester i denne poengspesialen for elitehester, men skulle gjerne hatt råd til fire hester til.

Favoritten:

Rocknroll Fi ble gitt et snilt løp innvendig første gang ut etter pause sist og ble sittende fast. Med det løpet i kroppen kan han ventes ytterligere forbedret. Er kjapp fra start, om han løser som best. Og skulle han klare å ta føringen, stiger sjansene betraktelig, men det finnes utfordrere til den posisjonen.

Outsiderne:

Special Envoy sviktet med galopp i første sving som storfavoritt i et travritt etter pause sist. Hamre-traveren er bra på sitt beste, men holder usikker form og står også sjanseartet til langt ute på vingen. En typisk outsider.

Luringen:

Viking Va Bene er i utgangspunktet den beste hesten, men er ikke satt opp for løpet og tar dette i utgangspunktet som et hurtigarbeid. Men blir det litt kjøring der fremme, stiger sjansene for Kolnes-traveren, som står til for et fint smygløp. Men formen er usikker.

Startsiden:

Rockroll Fi, No Limit L.A. og N.Y. Diamond In The Sky kjører om føringen i første omgang. Sistnevnte skal trolig ha rygg. Special Envoy kan også løse bra om han laddes.

V76-7 (2100ma)

1 TRACY KRONOS
8 UENDY Z.S.
10 FARAH DIBA RIVER
11 EBBA B.R.
9 U.F. ANDOVER AGAIN
3 N.Y. ZESTY

————————————–

2 Tuff Enuff
4 Invicta
5 Synjo Diva
7 Sugarbaby
6 Sentry Holmsminde
12 Be A Mixt Chili B.

Løpet:

Jeg streker av for halve feltet i V76-finalen.

Favoritten:

Tracy Kronos feilet fra start i V75-løpet Uendy Z.S. vant sist, men kom flott tilbake til fjerde. Ble toer i de tre foregående startene og fortjener virkelig en seier. Søvik-traveren er kjapp fra start og kan muligens forsvare sporet. I så fall og om åpningen ikke blir for tøff, kan hun holde unna.

Outsiderne:

Uendy Z.S. tok en sterk seier fra dødens i V75 sist. Det lukter en tung tur igjen fra et spor ytterst på vingen. Men hun viste sist at hun takler det.

Luringen:

N.Y. Zesty avsluttet fort etter sen åpning sist og var nær annen bak en suveren Promo Kemp. Har endelig fått et bra spor og med rett ryggløp, kan hun avslutte fort.

Startsiden:

De tre innerste, samt Synjo Diva og Sugarbaby kan alle løse bra.

Denne artikkelen handler om