Teniste etter skrekkfallet: – Jeg var redd

SPORT

Lørdag opplevde Brann-spiller Taijo Teniste (30) marerittet. Tirsdag møtte han pressen for å snakke ut om opplevelsen.

Publisert:

Det var en tydelig forslått og preget Brann-back som møtte pressen i Bergen etter det stygge fallet mot Start, hvor han pådro seg to bruddskader.

Se det her (NB! sterke bilder).

– Selvsagt var jeg redd. Hvis det skjer noe med ryggen, så må man være redd, sier estlenderen til Eurosport utenfor Branns treningsfelt.

– Jeg kjente det med en gang jeg landet at det var noe som knakk i ryggen. Da visste jeg umiddelbart at det var noe galt, men jeg visste ikke hvor ille det var.

30-åringen svarer tålmodig på spørsmålene fra pressen, men virker tydelig redusert, og understreket flere ganger at han var heldig.

Han vet ikke når han er tilbake på banen igjen, men hendelsen har ikke skremt ham bort fra banen.

Og han bærer ikke nag til Start-spiller (og tidligere Brann-spiller) Kasper Skaanes, som gikk i duellen med ham da uhellet inntraff.

– Det er en fin fyr og en god venn av meg. Han tekstet meg rett etter kampen og besøkte meg på sykehuset. Dette er en del av spillet, sier backen til Eurosport.

Teniste kommer opprinnelig fra Estlands nest største by, Tartu, og har vært i norsk fotball helt siden 2011. Han kom til Brann fra Sogndal foran denne sesongen.

Her kan du lese mer om