Demidov ut mot dommeren etter kampen: - En arrogant tone

(Stabæk - Ranheim 0–0) Etter 0-0-kampen mot Ranheim på Nadderud gikk Vadim Demidov (32) hardt ut mot dommerne i Eliteserien.

– Dommerne må se seg litt i speilet. De er flinke til å snakke med oss i preseason og tar mye selvkritikk da. Men så kommer sesongen, og da er ikke nivået der det skal være, sier Vadim Demidov i et intervju i Eurosport.

Etter en meget sjansefattig kamp, hvor hvert lag kun hadde en avslutning på mål, endte det 0-0 på Nadderud.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

– Det går ikke an å prate med dem. Braaten får jo ikke snakke med motstanderne, og jeg har heller ikke lov til å si det jeg vil si. Dommeren har en arrogant tone. Jeg er 32 år og har vært med på mye, fortsetter midtstopperen som fikk gult kort for munnbruk.

– Jeg får vel ikke trøbbel på grunn av dette? Det var ikke så ille det?, avslutter Demidov spøkefullt og ler.

Tom Harald Hagen dømte oppgjøret.

– For min egen del prøver jeg alltid å ha en grei tone med spillerne. Men det er klart at det må fungere begge veier. Jeg opplevde at vi forsøkte det i dag også, og til slutt så ble det nok og et gult kort for munnbruk, sier han til VG.

– Opplevde du kommunikasjonen som vanskelig?

– Jeg synes det var en veldig fin tone på banen generelt i dag, svarer dommeren.

Etter det ene poenget ligger Stabæk fortsatt på nedrykksplass i Eliteserien etter at Jan Jönsson har ledet laget i fem kamper - tre i serien.

Braaten ble ingen superreserve

Stabæk måtte klare seg uten toppscorer Franck Boli - som har scoret fem av klubbens syv mål denne sesongen. Han ble utvist i 2-5-tapet for Viking i cupen onsdag og må derfor stå over to kamper i Eliteserien.

Uten Boli var det evigunge Daniel Braaten (37) som fikk sjansen på topp. Han klarte ikke sette preg på kampen, og det var spisskollega Ola Brynhildsen som kom til hjemmelagets eneste mulighet.

Den kom tidlig i andre omgang: Brynhildsen ble spilt gjennom av Braaten, og kom alene med to Ranheim-forsvarere. Kom seg lekkert forbi, men avslutningen gikk rett på Ranheim-keeper Even Barli.

Mads Reginiussen sørget for Ranheims eneste avslutning på mål. Det var en heading rett på Marcus Sandberg halvveis i andre omgang.

– Det var blytungt utpå der. Vi mangler det siste for å skape nok sjanser til vinne kampen. Ett poeng er fortjent. Kjedelig, men sånn er det, sier Reginiussen til Eurosport.

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde28195464273762
2Bodø/Glimt28149559401951
3Odd2814774235749
4Rosenborg28139648371148
5Viking2812794839943
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder