LYKKELIGE: Vintersport-paret P.K. Subban og Lindsey Vonn har tatt forholdet til neste steg. Her under en filmpremiere i juli.

LYKKELIGE: Vintersport-paret P.K. Subban og Lindsey Vonn har tatt forholdet til neste steg. Her under en filmpremiere i juli. Foto: O'Connor/AFF-USA.com / AFF

Lindsey Vonn og P.K. Subban er forlovet

Den tidligere alpin-stjernen har sagt ja til hockeykjæresten P.K. Subban.

Fredag ble det kjent at den amerikanske OL-medaljevinneren Lindsey Vonn (34) og den kanadiske NHL-proffen P.K. Subban (30) har forlovet seg.

I et intervju med Vogue forteller Subban at han kjøpte ringen – en grønn smaragd – for en uke siden, før han dro hjem og fridde, med Vonns tre hunder tilstede.

les også

Lindsey Vonn slår tilbake mot Trump-troll

Fridde hjemme med hundene

Vonn forteller at hun først ikke kunne tro hva som skjedde da kjæresten gikk ned på kne.

– Vi hadde aldri snakket om det, eller sett på ringer. Men han ga meg et smaragdsmykke til jul, og jeg elsket det. Så jeg ville ikke byttet ut ringen i det hele tatt, sier hun til Vogue.

les også

Vonn brast i gråt da hun fortalte om farfaren

Paret forteller videre at de er opptatt med flytteplaner, og at de derfor ikke vil stresse med å sette en bryllupsdato ennå.

– Vi har det ikke travelt, sier Vonn.

Vintersportstjerner

Vonn avsluttet alpin-karrieren tidligere i år. Hun kunne da se tilbake på åtte VM-medaljer, tre OL-medaljer, 82 verdenscupseiere og 137 pallplasser.

– Kroppen min lar meg ikke gjøre det jeg vet jeg må gjøre for å vinne renn. Det er ikke et gir til. Nå er jeg bare veldig glad og takknemlig for en bronsemedalje her i dag, sa Lindsey Vonn etter det siste rennet i februar.

les også

Vonn hedret av Stenmark – skal feste med Aksel Lund Svindal

Subban er på sin side fortsatt aktiv i NHL, hvor han nå spiller for New Jersey Devils. Også han har tatt OL-gull, med det kanadiske landslaget i Sotsji i 2014.

Ifølge Vogue møttes paret på et sportshow i regi av Nickelodeon for to år siden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder