SINT: Neymar var kledd i rosa på treningsfeltet ved Stade de France i dag. Nå er det også klart at hans utskjelling av VAR-dommerne etter kampen mot Manchester United får konsekvenser.

SINT: Neymar var kledd i rosa på treningsfeltet ved Stade de France i dag. Nå er det også klart at hans utskjelling av VAR-dommerne etter kampen mot Manchester United får konsekvenser. Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Neymar utestengt i tre kamper etter dommer-raseri

PSG-stjernen Neymar må stå over tre kamper i Champions League neste sesong, etter at han skjelte ut tre VAR-dommere på Instagram, da de tapte mot Manchester United forrige måned.

Neymar fulgte åttedelsfinalen mellom PSG og Manchester United fra sidelingen på grunn av skade 6. mars.

Etter kampen var han illsint på VAR-dommerne som ga United en omdiskutert straffe.

les også

Neymar raser etter handssituasjonen som sendte United videre: – Dette er en skam

Det franske hovedstadslaget PSG røk ut av turneringen.

Her er Instagram-posten fra den brasilianske stjernen, som disiplinærkomiteen i UEFA (det europeiske fotballforbundet) behandlet på et møte fredag:

Neymar tok til Instagram, hvor han skjelte ut dommerne etter at PSG røk ut av Champions League. Foto: Skjermbilde fra Instagram

– Dette er en skam. De plasserer fire personer som ikke kan noe om fotball med ansvaret for å se reprisen på VAR. Det er ikke straffe. Hvordan skal han få henda på ryggen, skrev den brasilianske PSG-stjernen på sin Instagram-story.

Her er straffesituasjonen som førte til Neymars sinne:

Nå får Neymar tre kampers karantene i Champions League, melder UEFA.

I kvartfinalen sendte Barcelona Ole Gunnar Solskjærs Manchester United ut av turneringen etter Messi-show og De Gea-tabbe.

les også

Liverpool til semifinale mot Barcelona: Mané opp blant legendene

Barcelona møteer Liverpool i semifinaler neste uke, med returkamp uken etter, mens Ajax møter Tottenham.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder