Hovedinnhold

Malysz skal kjøre Dakar Rally

HOPPER FRA SKI TIL BIL: Polakken Adam Malysz. kveld. Foto: AFP
HOPPER FRA SKI TIL BIL: Polakken Adam Malysz. kveld. Foto: AFP
Adam Malysz, som ga seg som aktiv i mars, hopper fra ski til motor. Torsdag fortalte han om planer om å kjøre Dakar Rally neste år.

- Jeg vil ikke si at det er en brutal forandring, for jeg har lenge vært interessert i rally, og Dakar har lenge vært en drøm for meg, sier den tidligere polske skihopperen.

Han har allerede startet treningen for Dakar-løpet neste år. Det skjer sammen med annenføreren han har plukket ut, og treningen foregår på et militærfelt nordvest i Polen.

33 år gamle Malysz blir regnet for å være en av de aller beste skihopperne i historien. Han vant fire VM-gull i karrieren som varte i 16 år.

Neste år kommer han til å fortsette og konkurrere i Sør-Amerika, for Dakar Rally kommer til å gå der for fjerde år på rad.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Hopp

Se neste 5 fra Hopp