HER ER KJÆRESTEN: Hopperen Daniel-André Tande tok med seg kjæresten Anja til Hadeland glassverk onsdag da hopperne skulle blåse glass. Foto: Terje Pedersen NTB scanpix

Hopp-Tande har fått seg kjæreste

Daniel-André Tande (23) avslører at han har vært sammen med Anja i to dager.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

De to flørtet og klemte på hverandre til stadighet da Tande var med hopplandslaget på glassblåsing på Hadeland Glassverk.

- Det er ikke så altfor mye å fortelle, men jeg har vel endret sivilstatus, sier Tande lett rødmende.

Verdenscuptoeren, som vant to renn under den tysk-østerrikske hoppuka, har suksess både i og utenfor bakken om dagen. Han vant blant annet nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen.

Les også: Daniel-André Tande går for to VM-gull.

På besøk

- Det er veldig koselig. Jeg hadde helt glemt at vi skulle hit. Hun var på besøk hjemme i Kongsberg, så da måtte jeg ta henne med, forteller en forelsket Tande til NTB.

UT PÅ TUR: Onsdag var Daniel-André Tande på Jevnaker med kjæresten Anja, torsdag reiser han videre for nye hopprenn. Foto: Terje Pedersen NTB scanpix

- Jeg er veldig fornøyd. Hun er en veldig snill og søt jente, sier Tande om kjæresten fra Brumunddalstraktene.

Lysluggen er tidligere blitt omtalt som «posterboy». Tande er svært populær og i sosiale medier går det hett for seg i kommentarfeltene. Han er jentene store idol.

Så du denne? Tande kjøper leilighet i Oslo for bonuspengene fra Hoppuka.

- Det er ganske ferskt, faktisk. Vi har vært sammen i offisielt to dager, sier Tande.

Drar torsdag

Allerede torsdag reiser Tande fra suksessen på hjemmebane. Skiflyging venter i Oberstdorf. Deretter skal 23-åringen til Asia for renn i Sapporo og Pyeongchang.

Han tar ingen sjanser i jakten på sammenlagtseieren i verdenscupen.

- Ja, jeg reiser til Asia. Det er ikke noe alternativ å bli hjemme. Heldigvis er Alex (Stöckl) enig. Jeg skal fortsette med min gode hopping. Jeg gleder meg veldig til å prøve bakken i Pyeongchang før det braker løs med OL der neste år, sier vinterens store norske hopphåp.

Frykter ikke for VM-formen

Buskerudgutten frykter ikke at en lang og seig reise til Asia skal ødelegge for VM-formen i Lahti.

– Jeg føler ikke det. Vi brukte konkurransen i Hakuba i sommer til å trene på dette. Vi prøvde ulike måter å tilpasse oss ulike tidssoner. Da vi kom hjem dro vi på samling i Lahti. Det fungerte veldig bra. Jeg føler vi er godt forberedt. Jeg tror ikke det blir noen ulempe, sier Tande.

– Hva betyr mest for deg, verdenscupen sammenlagt eller VM-gull?

– Det er vanskelig å kategorisere hva som er viktigst. I mitt hode må man ha vunnet alt for å kalle seg stor. Jeg har lyst til å vinne alt. Jeg sier ikke nei takk om jeg kan vinne begge, smiler Kongsberg-hopperen.

(NTB).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder