PYNTET: Marlene Messel og Robert Johansson gledet seg til middagen. Foto: Olsen, Geir / NTB scanpix

Hopp-Robert inviterte kjæresten Marlene på nyttårsfest

GARMISCH-PARTENKIRCHEN (VG) Sist vinter avslørte Robert Johansson at han var på kjærestejakt. Nyttårsaften satt han til bords med sin nye kjærlighet – Marlene Messel – da hopplandslaget feiret inngangen til 2019.

– Nå skal vi ha en bra middag, og kose oss. Det er første gang vi feirer nyttår sammen, sier Robert Johansson.

Han medgir at han setter stor pris på at Marlene har tatt tar turen til Hoppuka for å oppleve verdens tøffeste hoppturnering. Og for å være til støtte for ham.

les også

Hopplegendens sterke krigsminne: – Gjemte seg i fjellhule for Hitlers soldater

Pluss content

– Det er kjempeartig med Hoppuka. Det er gøy å være med. Men jeg må innrømme at det er nytt, fordi jeg har ikke sett så mye på hopp tidligere, sier Marlene Messel.

Robert Johansson med den karakteristiske barten hadde en fantastisk sesong sist vinter med tre OL-medaljer (gull og to bronse). I tillegg vant han VM-gull i skiflyging (lag) – og Vikersund-rennet – hans første individuelle triumf i verdenscupen.

les også

Stjernen-trikset: Opp i vekt og tilbake på gull-skiene

Men noe manglet har han fortalt til VG tidligere. Da han traff Marlene fra Trondheim, som bor på Biri, og jobber i dagligvarebransjen sa det «klikk». Ifølge Johansson skjedde det veldig naturlig når de kom i prat i påsken.

DRESSMENN: Robin Pedersen (f.v.), Daniel-André Tande, Andreas Stjernen, Halvor Egner Granerud og Anders Fannemel gjør seg klar til festmiddag. Foto: Olsen, Geir / NTB scanpix

Da han fikk invitasjon fra BWT (østerriksk vannteknologi) om tur på første klasse til Monaco Grand Prix – som bonus for laggullet fra Pyeongchang-OL – tok han kjæresten med. Litt for å imponere henne, medgir han.

les også

Hoppukedebutanten om å vokse opp med kjent far: – Nådeløs og tøff

Da hopperne, støtteapparatet, familie og venner gikk til bords på Hotel Mercure i Partenkirchen var hoppdressen parkert på rommet. I påvente av tirsdagens Nyttårshopprenn. Moteriktige dresser var det naturlige antrekket for kvelden.

MAMMAGUTT: Trude Tande har vært på Hoppuka de tre siste årene. Her sammen med sønnen Daniel-André før de går til bords. Foto: Olsen, Geir / NTB scanpix

Landslagstrener Alexander Stöckl sier til VG at «festen er over ved midnatt».

– Dette er en fin tradisjon. Når vi ikke får feire med våre nærmeste familie, så er denne middagen med utøverne og kolleger en god erstatning, sier Alexander Stöckl.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder