MONACO VIP-ER: Marlene Messel (t.v.) sammen med Robert Johansson på terrassen over garsjen til Formel 1-teamet BWT Force India i Monaco Grand Prix. Foto: Bjørn S. Delebekk

Robert Johansson har fått kjæreste - dro sammen til Monaco på drømmehelg

MONACO (VG) Robert Johansson (28) er truffet av Amors piler etter kjærestejakt i vinter. Nå er han lykkelig sammen med Marlene Messel (24).

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Angående Marlene og meg, så er det helt klart ekslusivt, og vi har det veldig fint sammen, melder Robert Johansson.

Det ble en uforglemmelig vinter med tre OL-medaljer (gull og to bronse) for Lillehammer-hopperen med den karakteristiske barten. I tillegg vant han VM-gull i skiflyging (lag) - og Vikersund-rennet - hans første individuelle triumf i verdenscupen.

les også

Hundelykke for OL-vinner Forfang og kjæresten

Men noe manglet. Hoppstjernen ønsket seg kjæreste avslørte han under hoppturneringen Raw Air i mars. Når VG spør «hvem som sjekket opp hvem» gliser han godt.

– Det skjedde veldig naturlig i påsken. Vi kom i prat, sier Johansson.

Og da han fikk invitasjon fra BWT (østerriksk vannteknologi) om tur på første klasse til Monaco Grand Prix - som bonus for lag-gullet fra Pyeongchang-OL - tok han kjæresten med. Litt for å imponere henne, medgir han.

FORMEL-PARTY: De norske OL-vinnerne i laghopp fra Pyeongchang fikk slippe helt inn i garasjen til BWT Force India. Robert Johansson (f.v.) med kjæresten Marlene Messell, Andreas Stjernen med samboer Elisabeth Sundnes, og Johann André Forfang med kameraten Harry Petter Olsen. Foto: Bjørn S. Delebekk

Det ble litt av en opplevelse. Sammen med Andreas Stjernen, Johann André Forfang, samboere og venner, kom de virkelig på innsiden av Formel 1-sirkuset i fyrstedømmet.

les også

Hoppstjernenes OL-bonus – fiffet seg på Formel 1-party i Monaco

Marlene Messel er fra Trondheim, men bor på Biri, ikke langt fra Lillehammer. Hun jobber i dagligvarebransjen. Johansson jobbet tidligere i sportsbutikk. Nå er han imidlertid skihopper på heltid - og tjente godt med penger siste sesong - nærmere 1,1 millioner kroner ifølge tall fra det internasjonale skiforbundet (FIS).

Det betyr at han har egenkapital nok til egen leilighet som er prioritet. Men landslagshopperen har ennå ikke bestemt seg om han skal bli værende i hjembyen Lillehammer eller om han skal flytte til Oslo.

– Jeg har de trygt og fint med trenere som kjenner meg, og alle treningsfaciliteter er ti minutter unna på Lillehammer. Men Oslo med nærheten til Olympiatoppen, og landslagstrener Alexander Stöckl frister, sier Johansson.

les også

Johansson vant med supersvev - trippel norsk på pallen

Stöckl sier til VG at «Johansson ikke må forhaste» seg. Treningsmiljøet han er i har tross alt fungert utrolig bra.

– Jeg kan skjønne at noen utøvere blir mett av treningsmiljøet sitt, men dette må han vurdere selv, sier Alexander Stöckl.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder