Morgenstern frykter for karrieren etter skrekkfallet

Thomas Morgenstern (27) er fortsatt preget etter det stygge fallet i Kulm. Han må overvinne frykten for å fortsette som skihopper.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

27-åringen deltar på østerrikernes første sommersamling, men har ikke deltatt i bakken.

- Det er vanskelig å si når jeg kommer tilbake i bakken. For meg er det viktigste å være i fysisk form slik at det gir mening å returnere til bakken, sier Morgenstern til FIS Skijumping.

- Sent i juni er nok et realistisk mål. Da vil jeg være tilgjengelig for treningsleiren i Kuopio. Jeg vil ta den tiden jeg trenger til hjelp. Jeg skal være godt forberedt når jeg er tilbake i hoppbakken, fortsetter den østerrikske storhopperen.
Ødelagt OL

Han fikk en skikkelig smell da han gikk rundt i Kulm. Det ødela OL for Morgenstern. 27-åringen virket preget da han satte utfor i Sotsji. Det ble 14. plass i normalbakken, 40. plass i storbakkerennet.

- Når jeg ikke lenger føler noen smerter og er fysisk klar, hopper jeg igjen. Bare slik får jeg se hvordan det går. Hva med frykten? Kan jeg klare å få den ut av hodet etter noen hopp? Kan jeg klare å akseptere at slik er det? For å komme til en endelig beslutningen (om jeg fortsetter eller ikke). Jeg er frisk igjen og skal gi mitt beste. Men om det går hele veien eller ikke, det er uklart, medgir Morgenstern.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder