HAR VONDT: Anders Jacobsen håper kneet vil bli helt uten smerter i løpet av sommeren, så han er klar for en ny sesong når vinteren kommer. Her er han fotografert under Hoppuka i januar i år. Foto: GEIR OLSEN

Legger opp om smertene ikke forsvinner

Hopp-Jacobsen: - Jeg tar sommeren til hjelp

Anders Jacobsen er tilbake i trening etter nok en kneoperasjon. Men dersom smertene ikke forsvinner, så legger Hønefoss-hopperen opp.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

- Bevegeligheten er bedre, men smertene som er der, er der fortsatt, sier Jacobsen til Ringerikes Blad.

Fall i Planica

Jacobsen pådro seg en alvorlig kneskade under et fall i Planica i mars 2013. Gjennom vintersesongen slet den tidligere hoppukevinneren med store smerter i det opererte kneet. I april april var han under kniven igjen.

FALT STYGT: Anders Jacobsen falt da han hoppet i Planica i mars 2013. Han er fortsatt ikke bra i kneet. Foto: REUTERS

- Jeg håper å bli helt bra. Går all in, og tar sommeren til hjelp. Hvis jeg ikke blir 100 prosent igjen, kan jeg ikke kjempe om å vinne. Da må jeg finne på noe annet sier, sier
Jacobsen til lokalavisen.

Samling i Trondheim

Den nærmeste uken samles hopperne i Trondheim. Det blir Jacobsens første samling med landslaget etter forrige måneds operasjon.

- Jeg har ikke den bevegeligheten jeg trenger i sats og når jeg ute og flyr. Jeg er avhengig av full fleksibilitet. Det må funke, sa Jacobsen før operasjonen 29. april.
(©NTB)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder