LYKKELIGE GRAVID: Alexander Stöckl holder forsiktig på babymagen til samboer Ina Bergmann på nyttårsfesten i Partenkirchen. Foto: Geir Olsen , VG

Viste babymagen på nyttårsfesten

•   Alexander Stöckl og Ina Bergmann:  - Vi gleder oss masse

•   Hopplandslaget byttet hoppdress med finstas

GARMISCH-PARTENKIRCHEN (VG) Kledd i festantrekk viste Ina Bergmann (34) babymage. Samboer og landslagstrener Alexander Stöckl (42) holdt godt omkring hennes på hoppernes nyttårsfest.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Paret venter sitt første barn i slutten av mars – bare dager etter verdenscupfinalen i Planica.

– Spennende og litt skummelt, sier Ina Bergmann.

Hun ler godt i sin svarte tettsittende kjole. Magen har fått størrelse XXL allerede.

– Mange sier at livet blir snudd på hodet. Jeg synes det allerede. Det er tungt å bevege seg, men heldigvis er tiden med kvalme forbi, sier Ina Bergmann.

GAMLE KJENTE: NRK-reporter Karen-Marie Ellefsen og sportssjef Clas Brede Bråthen. Foto: Geir Olsen , VG

Det var torsdag kveld at Alexander Stöckl slapp nyheten i VG om at han og «Frau Ina» venter barn. Samboerparet kommer begge fra Østerrike. Men de har bodd i Norge siden Stöckl tok over som hoppernes sjeftrener etter Mika Kojonkoski.

Les også: Østerrike ville kjøpe Stöckl tilbake

Ifølge Ina og Alexander har de fått vite barnets kjønn på ultralydundersøkelse. Men foreløpig ønsker de å holde det privat. Navnet har de imidlertid vurdert. Det blir trolig et som passer både i Norge og Østerrike.

Artikkelen fortsetter under bildet

STJERNEN & ASSISTENTEN: Maren Stjernen og landslagsassistent Magnus Brevig er samboere. Hun er datter til tidligere storhopper Hroar Stjernen, og søster til landslagshopper Andreas Stjernen. Her er de klare for fest. Foto: Geir Olsen , VG

Hopplandslagets fest sammen med gjester fra hoppfamilien og NRK på Mercure Hotel i Partenkirchen er blitt en flott tradisjon. Middag med bobler i glasset – og taler – etterfulgt av fyrverkeri for å markere overgangen til et nytt år.

FESTLIGE: Anders Fannemel, Daniel-André Tande, Kenneth Gangnes og Johann Forfang sammen på nyttårsfesten. Foto: Geir Olsen , VG

I år var det debutantene Joachim Hauer og Halvor Egner Granerud sin tur. Sistnevnte burde ha fortellerkunsten i blodet ettersom han er oldebarn av den legendariske forfatteren Thorbjørn Egner.

Hoppukelaget og støtteapparatet hygget seg i stilige omgivelser. Flere av dem hadde samboere og kjærester til bords på Nyttårsaften.

Les også: Roger Ruuds gård brant ned

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder