Hovedinnhold

Gaustad og Nordby tar ansvaret

SA UNNSKYLD: Bjørn Einar Romøren og sportssjef Clas Brede Bråthen møtte pressen på Ullevaal torsdag. Foto: Scanpix
SA UNNSKYLD: Bjørn Einar Romøren og sportssjef Clas Brede Bråthen møtte pressen på Ullevaal torsdag. Foto: Scanpix
Rennleder Torgeir Nordby og Kollenhopp-leder Roar Gaustad er opprørt over behandlingen Bjørn Einar Romøren har fått etter testhoppingen i nye Holmenkollen.

«På vegne av rennleder Torgeir Nordby og meg selv Roar Gaustad (leder av Kollenhopp) ønsker vi å meddele at vi er fryktelig lei oss og opprørte over den behandlingen Bjørn Einar har fått etter testhoppingen i Holmenkollen», skriver Gaustad i en pressemelding torsdag kveld.

VG Nett-leser:
Alle kan vi gjøre feil, Romøren har bedt om unnskyldning og Anette Sagen har godtatt den.
Diskutér her!

Romøren er utestengt fra verdenscuprennene i Lahti og Kuopio som følge av at han testet det nye anlegget i Holmenkollen tirsdag, dagen før Anette Sagen skulle innvie bakken med det første offisielle hoppet.

Les også:Pappa Sagen: - Jeg fikk medlidenhet med Romøren
Les også:Romøren utestenges i to renn

«Dette er bare trist og vondt, og Bjørn Einar burde vært spart for dette. Torgeir og jeg tar det hele og fulle ansvar for at Bjørn Einar deltok i testhopping, og som man skjønner, beklager vi dette på det sterkeste. Som leder av Kollenhopp burde jeg aldri hatt ham i stallen som testhopper denne ettermiddagen. Da hadde Bjørn Einar aldri kommet i denne situasjonen», skriver Gaustad videre.

Bredesen:- Romøren har fått nok straff

Torsdag kveld ble det klart at skistyret vil behandle saken i forhold til rennleder Torgeir Nordby og leder i Kollenhopp, Roar Gaustad.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Hopp

Se neste 5 fra Hopp