Hovedinnhold

Disse to skal styre landslagshopperne

TRENERDUO: Alexander Stöck (t.v.) har fått med seg 27-åringen Magnus Brevig som assistent på hopplandslaget. Foto: Scanpix
TRENERDUO: Alexander Stöck (t.v.) har fått med seg 27-åringen Magnus Brevig som assistent på hopplandslaget. Foto: Scanpix
Magnus Brevig (27) blir Alexander Stöckls assistent på herrelandslaget i hopp. Håvard Lie fortsetter som hovedansvarlig for kontinentalcupsatsingen.

- Jeg ser fram til en ny utfordring med et nytt lag, sier Brevik. Han har vært trener i NSF-regi i sju sesonger allerede.

- Det er akkurat den ønskelisten vi satte opp da vi startet planleggingen. Ikke en rolle er ubesatt uten førstevalget. Dette gjelder hele teamet, sier en fornøyd sportssjef Clas Brede Bråthen.

Les også: - Norge kan bli like gode som Østerrike

- Selv om det er et veldig ungt og spennende team, er det fra i dag jobben begynner. Vi leter etter langsiktig suksess. Med et nytt team på plass, er håpet å få økt entusiasme og engasjement. Våre tanker går riktignok mot det siste steget. Vi har som målsetting å bli verdens beste hoppnasjon, sier Bråthen.

Er du på Facebook? Følg VG Nett-sporten!

Hopperne møttes mandag. På programmet sto blant annet travhestkjøring sammen med norske toppkusker på Drammen travbane.

Trenerteamet hopp sesongen 2011-2012-sesongen:
Landslagstrener menn Alexander Stöckl, assistent Magnus Brevig, hovedansvarlig kontinentalcupen Håvard Lie, assistent Jermund Lunder.

Landslagstrener, kvinner Christian Meyer, assistent Erik Renmælmo. (©NTB)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Hopp

Se neste 5 fra Hopp