KLAR FOR REALITETENE: Denne helgen avgjøres en til nå strålende sesong for Nora Mørk og Larvik med Final four i Champions League. Neste sesong ser Mørk & co. ut til å bli realityserie på TV 3. Foto:Bjørn S. Delebekk,

Larvik-stjernene klare for realityserie på TV 3: Nora Mørk: – Jeg blir nok klovn

BUDAPEST (VG) Nora Mørk (23) er ikke bare klar for sluttspillet i Champions League. Larvik-jentene er også klare for å bli realityserie på TV.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Vi har forskjellige roller i laget. Noen er hønemor og andre er klovn, mener Nora Mørk.

– Hvem er hva?

– Gro (Hammerseng-Edin) og Karo (Dyhre Breivang) har nok mer morsrollen. Jeg blir klovn sammen med Thea (tvillingsøsteren), svarer hun med et smil.

Les også: Leken som ble krise (krever innlogging)

TVILLINGHUMOR: Nora og Thea Mørk tar gjerne klovnerollen i Larvik. Foto:Bjørn S. Delebekk,

Larvik møter russiske Dinamo i lørdagens Champions League-semifinale. Produksjonsselskapet Mastiff følger laget i Budapest og realityserien skal etter sigende vises på TV 3 neste år.

Men MTG vil ikke bekrefte.

– Vi følger jo Larvik-jentene i EHF Champions League-sluttspillet på Viasat 4 i helgen, og synes Larvik-jentene absolutt kunne være interessant. Hvorvidt det blir en satsing hos oss har vi ingen ytterligere kommentarer til akkurat nå, skriver pressesjef Line Vee Hanum i en SMS til VG.

Trener Ole Gustav Gjekstad bekrefter at klubben har gitt grønt lys for prosjektet. Men gir ikke produksjonsselskapet full tilgang i Ungarn.

– Dette er ikke tidspunktet for å gamble. Det er mulig at vi skal ha et fikskamera, uten lyd, i garderoben. Ellers gjør de en del intervjuer, men det ville blitt feil å slippe dem helt inn, sier Gjekstad.

Han har tidligere vært tydelig på at klubben vil passe på jentenes intimgrenser. Hver enkelt spiller skal skrive en individuelt tilpasset kontrakt med produksjonsselskapet.

– For klubben er dette utrolig bra i forhold til både publikum og sponsorer, men det må være en balanse i det for oss spillerne. Vi kommer til å overlate en del til fantasien. Jeg vil være tydelig på at vi også har et privatliv, sier Nora Mørk.

Larvik kommer neppe til å gå TV 3s avkledde realitysuksess Paradise Hotel i næringen, og blir i følge spillerne heller ingen kopi av TV 2s Iskrigerne

REALITY-GRO: Gro Hammerseng-Edin er innstilt på å by på seg selv på TV. Foto:Bjørn S. Delebekk,VG

– Men vi må by på oss selv, understerker Gro Hammerseng-Edin (35).

– Vi er i en bransje hvor vi ønsker oss mye folk i hallen. Da er dette en mulighet for folk å bli bedre kjent med oss som personer. Vi kan ikke tillate oss å si nei til dette, mener kapteinen.

Men realityprosjektet står ikke først i Larvik-jentenes bevissthet akkurat nå. 14 strake seire i Champions League skal helst bli til 16 i løpet av helgen. En seier over russiske Dinamo i semifinalen vil gi Champions League-finale mot Buducnost (Montenegro) eller Vardar (Makedonia) søndag ettermiddag.

– Det er deilig endelig å være på plass. Jeg tror alle er innstilt på ofre absolutt alt for å vinne dette. Jeg er klar til å plage motstanderen, sier Nora Mørk.

Hun hadde fått skadeproblemene, men spilte da Larvik vant Champions League for fire år siden, og var så vidt tilbake fra knemarerittet da det ble finaletap i 2013. Nå vil hun vinne den gjeveste klubbturneringen i den ungarske hovedstaden. Det er bare seks måneder siden Norge vant EM-gull i Budapest – etter storspill av Nora Mørk i både semifinale og finale. Hun gråt da triumfen var på plass fire dager før jul.

– Det er en god følelse å være tilbake, sier hun.

I løpet av to døgn kan Larviks andre tittel i Champions League være en realitet.

For ikke å si en reality.

Larviks semifinale vises på Viasat4 kl. 14.15 lørdag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder