Larvik med sjokkseier i Champions League

HÅNDBALL

(Larvik-Budocnost 23–22) Larvik fikk juling i midtuken mot Vipers, men reiste seg kraftig med en sterk seier over Budocnost i Champions League.

Publisert: Oppdatert: 13.10.18 20:22

– Larvik klarer det. Har du sett? Det er rett og slett noe av det mest fortjente jeg har vært med på. Et lag med stjerner og primadonnaer... De fikk smake sin egen ris av Larvik. Trener Geir Oustorp med en taktisk mesterplan, jubler Frode Scheie, Viasat-kommentator etter kampen.

Laget fra Montenegro var i kvartfinale av fjorårets Champions League og vant turneringen tilbake i 2015 og 2012. Både i 2017 og 2016 nådde Budocnost «final four» (semifinalene).

– Litt heldige

Larvik ledet på det meste 12–8 i første omgang, men rotet bort ledelsen før pause og første omgang endte 12–12.

Andre omgang ble svært nervepirrende. Lagene scoret omtrent annenhver gang og etter 51 minutter sto det 19–19. De siste minuttene var Larvik sterkest og vant til slutt 23–22.

– Det er gøy å se at vi får til det vi prøver på. Så er vi litt heldige som vinner på slutten der, sier trener Oustorp til Viasat 4.

Sjekk disse imponerende håndballtriksene. Klarer du de selv?

Molid toppscorer

Mari Molid ble kampens store spiller med sine ni mål på 15 forsøk for Larvik. Mathilde Rivas Toft og Emilie Christensen hadde fire scoringer hver. Bakerst gjorde Guro Rundbråten en meget bra figur.

I åpningskampen av Mesterliga-puljespillet ble det 20–31-tap borte mot Metz.

Bedre kunne ikke Vestfold-jentene svart etter at det ble 19–33-tap borte i Kristiansand mot Vipers onsdag. Geir Oustorps lag røyk nylig også ut av cupen mot 1. divisjonslaget Sola og Camilla Herrem.

Denne seiersdansen har fått mange til å smile:

Her kan du lese mer om