Rømte sammen etter toppspill

Anja Andersen skrøt stort av Mia etter kampen

SLAGELSE (VG) (Slagelse-Randers 34-23). Mia Hundvin (25) og Camilla Andersen (29) rømte sammen fra alt oppstyret etter kallasseieren over Randers i går.

ARTIKKELEN ER OVER 16 ÅR GAMMEL

De to Slagelse-stjernene - som har brutt sitt forhold etter å ha bodd sammen som registrerte partnere siden sommeren 2000 - hadde fått nok av mediakjøret.

Munnkurv

Begge påla seg selv munnkurv både før og etter kampen sent i går kveld. Ikke ett ord kom ut av deres munn. Hverken om private eller sportslige forhold.

Istedet lot Mia og Camilla hode, armer og bein tale - ute på banen i Antvorskovhallen i Slagelse. Tabell-femmer Randers fikk så ørene flagret. Aller mest av en ubarmhjertig Mia Hundvin.

- Mia spilte utrolig flott. En stor prestasjon med et psykiske presset hun er igjennom nå.

Bergen-jenta spilte praktfull håndball i sin vante posisjon på venstrekanten. Mia sprudlet, som om de siste dagenes private traumer aldri har eksistert. Alle tanker omkring det etterhvert offisielle samlivsbruddet med sin lagvenninne så ut til å være forduftet.

Med åtte praktfulle scoringer ble Mia Slagelses toppscorer. Og Camilla fulgte opp fra sin bakspillerposisjon. Med seks scoringer sørget Slagelse-kapteinen for at duoens bidrag som ideelle partnere på banen ikke har opphørt.

Innen 18 minutter var spilt, hadde de tidligere kjærestene avgjort matchen nesten på egen hånd for hjemmelaget. Da hadde Mia (seks) og Camilla (tre) scoret tilsammen ni av Slagelses 15 mål. Ledelsen var på 11 mål, den samme differansen seiren til slutt skulle lyde på.

Strålende

Slagelse-trener Anja Andersen var da også full av lovord etter kampen, som ble direktesendt på dansk TV, og sett av anslagsvis 700 000 seere. Spesielt Mia Hundvin fikk ros i bøtter og spann:

- Dette er hennes klart beste kamp denne sesongen. Særlig i første omgang var hun strålende. Av internsjonal toppklasse. Avslutningene til Mia lå på et fantastisk høyt teknisk nivå, sier Anja, som håper å få beholde beggge også neste sesong, selv om både Mia og Camilla er inne i sitt siste kontraktsår.

Det snakkes om at en eller begge kanskje havner i FC København. Selv om Mia har flyttet ut av deres felles leilighet på Frederiksberg, bor begge fortsatt i hovedstaden - der de også har sine jobber.

- Jeg tror ikke noen av dem går til FCK. Det er ikke deres "cup of tea", sier Anja.

- Spillere som kan prestere slik Mia og Camilla gjorde under press nå er selvfølgelig fortsatt sterkt ønsket i Slagelse. Og jeg tror ikke det betyr noe at de nå har brutt sitt forhold.

Profesjonelt

- Begge opptrer utrolig profesjonelt som idrettsutøvere, og fungerer glimrende sammen på håndballbanen. Det fikk vi et meget godt eksempel på her i dag, sier Anja Andersen, som lot Mia Hundvin være på banen i samlige av kampens 60 minutter.

- Mia liker det best slik. Hater å bli byttet ut. Og i dag var det ikke grunn til det heller, smiler Anja.

Brian Mollerup, som både er pressesjef og toppdirektør i firmaet som er Slagelses generalsponsor, forhandler for tiden med både Mia Hundvin og Camilla Andersen om fornyelse av kontraktene.

- Begge har lovet å svare i god tid før sesongslutt. Camilla har til og med sagt at hun gir svar innen utgangen av januar, sier Mollerup.

PS: Til helgen spiller Mia og Camilla kamp igjen, hjemme mot tabelleder GOG Gudme. Den matchen vises også på dansk TV, og man forventer at en million mennesker da vil se de to kjendisjentene i aksjon.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder