I BILULYKKE: Gøran Søgard Johannessen havnet i en bilulykke på vei hjem fra en ankeloperasjon lørdag. Her på sykehus i Tyskland. Foto: PRIVAT

Landslagsspiller skadet seg i bilulykke

Håndballspiller Gøran Søgard Johannessen (24) krasjet i 80–90 km/t og pådro seg lettere skader.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Ja skal man grine eller le, jeg vet ikke, skriver Johannessen i en sms til VG.

Det var NRK som først meldte om bilulykken. Hendelsen skjedde på vei hjem fra ankeloperasjon.

Johannessen er nå innlagt på sykehus i Tyskland med brukket nese, kutt og og en mindre hjernerystelse. Han blir sannsynligvis på sykehuset til mandag.

– Kort fortalt var jeg i Augsburg for å operere ankelen som jeg har hatt trøbbel med siden EM. Den operasjonen var vellykket. Jeg ble så plukket opp av en i klubben som skulle kjøre meg hjem, men vi kom ikke lange biten før vi ble involvert i en kollisjon med en annen bil. Så ble det inn på et nytt sykehus. Der ble det konstatert nesebrudd og hjernerystelse, samt noen kutt i ansiktet. I forhold til farten var det vel hell i uhell..., skriver Johannessen til VG.

Ingen involverte i ulykken skal ha pådratt seg alvorlige skader.

Denne sommeren ble han klar for den tyske Bundesliga-klubben Flensburg-Handewitt. Ankelskaden til Johannessen kom i sesongoppkjøringen, og det er ventet at han må bruke tre måneder før han er tilbake etter operasjonen.

Søgard Johannessen har 41 landskamper for Norge, og var en del av laget som vant VM-sølv i 2017. Midtbacken har tidligere spilt for danske GOG Håndbold og Viking HK.

les også

Abelvik Rød (20) i fokus da Flensburg vant dramatisk gull

FØR DET GIKK GALT: Gøran Søgard Johannessen rakk så vidt å komme seg i bilen på vei hjem fra ankeloperasjon før det gikk galt. Foto: PRIVAT

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder