AU, DA: Anja Edin tror ikke smellen hun fikk i skulderen skal volde henne bry, men får likevel skaden sjekket. Foto: Bjørn S. Delebekk Foto: Foto:

Her pådrar Edin seg skulder-smell

Landslagslegen: - Tror ikke det er fare for semifinalen

BEOGRAD (VG Nett) Anja Edin (29) får skulderen sjekket etter denne situasjonen mot Danmark torsdag.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL


Episoden fant sted i andreomgangen, da 29-åringen falt overende - og fikk en dansk motspiller over seg.

- Vi skal få sjekket skulderen når jeg kommer tilbake til hotellet. Jeg antar at det bare er en vanlig skulderskade og tror det går bra, sier Edin til VG Nett.

Det er også budskapet til landslagslege Anne Froholdt, som valgte å ise ned skulderen i går kveld.

- Jeg har testet skulderen overfladisk, og det virker å være en direkte smell mot benet. Vi skal foreta en grundigere undersøkelse på hotellet, men jeg tror ikke det er noen fare for semifinalen på lørdag, sier hun.

Smellen innebar smerte for Edin. Kampen endte omsider med tap, etter at mannskapet til Thorir Hergeirsson slapp inn hele 35 mål.

Edin har vært god i EM for Norge. Mot Danmark var hun nok en gang sentral. Hun noterte seg riktignok for noen tekniske feil, samt fire skuddbom. 29-åringen endte likevel godt i pluss.

I løpet av en time med håndball var hun nest sist på ballen hele 12 ganger. Til slutt hadde hun også scoret fem ganger. Dermed sto Edin bak 17 av Norges 33 mål.

- Det føles godt. Jeg fikk spille mye med de jeg ikke har spilt så mye med før. Det var godt. Jeg føler meg fortsatt ganske ny her, sier Edin.

PS! Linn Jørum Sulland kom tuslende ut i pressesonen med en ispose over ankelen etter Danmark-kampen. Skaden skal ikke utgjøre noen som helst trussel for semifinalen i EM mot Ungarn i morgen, lørdag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder