SKÅL FOR KJÆRLIGHETEN: Camilla Herrem og Steffen Stegavik giftet seg i Sola kirke utenfor Stavanger 6. juli i 2013. Herrem giftet seg i en egendesignet brudekjole. Foto: Øyvind Jacobsen , VG

Camilla Herrem kjenner på ensomheten

Etter to år under samme tak skiller håndballen igjen Camilla Herrem (28) og ektemannen Steffen Stegavik (31). Håndballjentenes venstrekant medgir at det av og til føles ensomt.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– En tom følelse har jeg i kroppen nå, eller i hjertet. Jeg vet at jeg er heldig som får leve ut min drøm som håndballspiller, men noen dager føler man seg bare tom, skriver Herrem på sin blogg.

Håndballparet har vært sammen i snart 10 år, men bare bodd sammen i omtrent en fjerdedel av tiden. De to siste årene har de tilbrakt sammen i Trondheim og i Baia Mare i Romania. Men nå spiller Herrem i danske Holstebro mens Stegavik har vendt tilbake til sin gamle klubb Elverum.

Les også: Håndballjentene inn i ekstremåret

EM-GULL: Camilla Herrem i EM-finalen mot Spania i fjor. Denne sesongen er det VM i Danmark som er det store målet før håndballjentene til sommeren spiller OL i Brasil. Foto: Bjørn S. Delebekk , VG

– Jeg kjenner på ensomheten. Vi lever morsomme liv, men det er ikke alle dager som er like spennende. Jeg lager meg alle måltider og må gjøre alt det hverdagslige alene hjemme. Dette er ikke verdensproblemer selvsagt, men mine problemer, sier Herrem til VG.

Savner hunden også

Hun synes det var tungt å komme hjem til tomt hus i Danmark etter siste helg. Herrem besøkte mannen i Norge, så Elverum tape for Skjern i Champions League, og avleverte også hunden Lykke til matfar.

Hun har hatt godt selskap i briarden.

– Hunden har vært med både i sofaen og sengen. Lykke gir både selskap og oppgaver. Men nå skal hun være hos Steffen frem til jul, forklarer hun.

Les også: Landslaget blir TV-reality

– I klubben har jeg jo både Silje (Solberg) og Jamina Roberts (svensk landslagsspiller) som er i samme situasjon som meg. De har heller ikke kjærestene sine i Holstebro. Vi har det fint sammen. Men det er likevel noe annet å bo sammen med Steffen, sier hun og lover at det er siste sesongen hun er atskilt fra ektemannen.

Ikke bare «Tore Tang»

Begge er på 1-årskontrakter. Herrem håper at det blir Danmark på begge to neste sesong. Hun har hatt bloggen i to år og legger vekt på å være ærlig.

– Jeg synes det er viktig å være åpen og ikke overfladisk. Det er greit å skrive også litt om sånn ting. Jeg er jo ikke bare hun som synger «Tore Tang» på banketten etter mesterskapene.

Camilla Herrem har gjort greie kamper i sin nye klubb, men Tvis Holstebro har ikke hatt noen stor åpning av sesongen. I forrige seriekamp ble det et fryktelig 37-30-tap for Ringkøbing. Silje Solberg var strekkskadet og den danske stjernen Lærke Møller pådro seg en korsbåndskade.

Les også: Supertøff VM-trekning

Stort verre blir det ikke for klubben som i vår vant EHF-cupen. Etter en god cupseier mot Holstebro spilte Holstebro 23-23 mot Esbjerg på hjemmebane lørdag. Herrem scoret fem ganger, mens Betina Riegelhuth laget seks mål for gjestene.

Søndag drar Herrem hjem til Norge. Norge møter onsdag Hviterussland i EM-kvalik i Trondheim. Det blir hennes første kamp i byen hvor hun frem til 2014 spilte åtte sesonger for Byåsen.

– Jeg gleder meg til både å komme møte landslaget og spille i Trondheim igjen.

Det blir alt annet enn ensomt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder