Hundvin kobles til Håkonsen

(VG Nett) Håndballstjernen Mia Hundvin kobles til snowboard-kjøreren Terje Håkonsen. Flere medier hevder at de to har et kjærlighetsforhold.

ARTIKKELEN ER OVER 16 ÅR GAMMEL

En artikkel som ble lagt ut på Nettavisen torsdag ettermiddag beskriver Håkonsen og Hundvin som Norges nye "superpar", og at forholdet har pågått over en periode.

Det er ingen åpne kilder som står frem i artikkelen. Også TV 2 gjorde et stort nummer ut av de ubekreftede ryktene i sitt underholdningsprogram Absolutt torsdag kveld. TV-kanalen hevdet også at forholdet har eksistert i nærmere ett år.

Det er ikke vanlig at media går ut med ubekreftede, påståtte kjærlighetsforhold. Nettavisens nyhetsredaktør Jørn Wisløff begrunner "avsløringen" med at de begge har bygd opp mye av sin karriere ved hjelp av media.

Intervjuet sammen i april

Det har ikke vært mulig å få tak i hverken Terje Håkonsen eller Mia Hundvin torsdag. Snowboard-stjernen sa gjennom sin manager at han ikke vil kommentere saken, ifølge TV 2.

VG har tidligere brakt idrettsstjernene sammen. I forbindelse med en feature-artikkel i april i fjor, samlet VG Håkonsen, Hundvin og Erik Mykland til et intervju som utspant seg ute i København-natten.

Artikkelen kan du lese her.

Slutt med Camilla Andersen

Onsdag skrev VG at kjærligheten hadde tatt slutt mellom Mia Hundvin og Camilla Andersen, og at håndballparet ikke lenger bodde sammen.

- Det er korrekt at forholdet er slutt, bekreftet Andersen til danske Ekstra Bladet.

Håndballstjernene ble kjærester høsten 1999. I mars 2000 bekreftet Mia Hundvin det lesbiske forholdet for første gang. I juli samme år inngikk de partnerskap i Danmark etter at Mia hadde avsluttet i Tertnes og flyttet fra Bergen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder