AU DA, CAMILLA: Fingeren til Camilla Herrem så ikke bra ut etter møtet med kjøkkenkniven.
AU DA, CAMILLA: Fingeren til Camilla Herrem så ikke bra ut etter møtet med kjøkkenkniven. Foto: PRIVAT

Camilla Herrem skadet på kjøkkenet: – Jeg kastet opp

HÅNDBALL

Camilla Herrem (29) har fått erfare at de fleste skader skjer i hjemmet. I forrige uke var planen biff med fløtegratinerte poteter. Det endte på sykehuset i Skopje.

Publisert: Oppdatert: 27.09.16 18:14

Håndballstjernen smiler av den spesielle skaden nå. Men det var tøft da kniven skar hennes høyre tommeltott i stedet for poteten.

– Jeg var litt i sjokk, jeg kastet opp og ble helt hvit i ansiktet, forteller hun til VG.

Leste du? 18-åring klar for håndballjentene

Herrem skulle overraske ektemannen Steffen Stegavik med god middag. Men da han kom hjem var kona borte. Det eneste som var tilbake var en fingerbit i potetskrellet.

– Det blødde mye og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Men gikk til en lagvenninne som er nabo her. Vi dro sammen på sykehuset og fikk bandasjert fingeren.

Dermed ble det noen dager uten håndballtrening for Herrem. Men mandag var hun tilbake på banen med beskyttelse på fingeren.

Leste du? Sår på albuen kunne ødelagt karrieren

– Jeg kjenner det fortsatt litt, men det går fint. Såret gror som det skal. Så jeg satser på at dette går bra, sier Herrem som også måtte bandasjere hunden Lykke etter at kloen knakk i en liten «fotballkamp» i forrige uke.

Noen sportslig katastrofe var fingerskaden på ingen måte. Herrems nye klubb, Vardar, spiller nemlig ikke i noen hjemlig serie i Makedonia. Hittil har hun bare spilt to treningskamper – med seier – mot Larvik. Det nasjonale mesterskapet blir først avgjort med en turnering til våren.

Nå i september spiller klubben ikke kamper i det hele tatt. Sesongen drar først i gang når ungarske Ferencvaros kommer til Skopje i Champions League-åpningen 14. oktober.

– Jeg får trent godt og vi matcher mot hver andre på treningene, sier Herrem som har fått internasjonale stjerner som Andrea Lekic og Andrea Penezic som lagvenninner i den pengesterke klubben.

Herrem utrøstelig etter missen: – Føler at jeg sviktet

Steffen Stegavik trener med en klubb må, men har foreløpig ikke skrevet noen kontrakt i Makedonia. Paret så sammen hans forrige klubb, Elverum, tapte 18-17 for Metalurg i Skopje sist lørdag.

I neste uke er Camilla Herrem tilbake på landslaget. Da får hun kapteinsrollen for et ferskt norsk lag som i Danmark skal møte OL-finalistene Russland og Frankrike samt danskene.

Hun er fortsatt minnet på skuddmissen til slutt mot Russland i OL-semifinalen.

– Jeg er så vidt kommet over den. Men plutselig blir jeg minnet på den. Da kjenner jeg det stikker i hjertet.

Her kan du lese mer om