Møter Ungarn og samboer Karl Erik Bøhn i semifinalen

STORT PRESS: Heidi Løke, som her klemmer Linn Kristin Riegelhuth Koren, opplever mye oppmerksomhet foran møte med Ungarn og samboer Bøhn. Foto: Bjørn S. Delebekk

Løke skjermes før skjebnekampen

BEOGRAD (VG Nett) Som eneste spiller slipper Heidi Løke (30) å møte media dagen før møte med sin egen samboer, Ungarn-trener Karl Erik Bøhn.

Artikkelen er over syv år gammel


Det besluttet landslagsledelsen fredag formiddag.

Trykket har vært stort på Løke etter at det ble klart at Norge møter Ungarn i EM-semifinalen lørdag ettermiddag. Etter tapet for Danmark i går, skulle «alle» snakke med 30-åringen om det som venter.

VGTV: Løke om møtet med Bøhn

Og fredag ettermiddag holdes det nytt pressetreff med de norske spillerne i Beograd. Der stiller ikke Heidi Løke - i motsetning til samtlige andre spillere.

- Det er en totalvurdering som ligger bak, basert på hva ledelsen mener er optimal oppladning til lørdagens semifinale. For ordens skyld: Heidi Løke er frisk og skal naturligvis følge landslagets fitnessøkt i formiddag, heter det i en pressemelding.

Løke møtte VG Nett - og andre norske medier - torsdag kveld.

- Jeg hørte Karl Erik hadde sagt at han vil være fornøyd med bronse, og den går jeg ikke helt på. Han er pessimistisk av natur. Jeg tror de virkelig har forberedt seg på oss, så vi må opp flere hakk fra i dag, sa hun.

Tidligere landslagssjef Gunnar Pettersen var i kveld gjest i VGTVs EM-studio, og han støtter Løke i at Bøhn bløffer om medaljeambisjonene.

- Det er typisk Bøhn. Han har alltid snakket seg helt ned. Han er helt motsatt. Han er gambler, veldig konkurransemenneske og taktiker. Når du hører Bøhn i de sammenhengene, kan du tenke motsatt, mener Pettersen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder