Hovedinnhold

Heidi Løke fødte sin andre sønn

<p>OL: Heidi Løke avbildet under Sommer-OL i Rio 2016. Her jubler hun for scoring i 27-24-seieren over Spania. </p>

OL: Heidi Løke avbildet under Sommer-OL i Rio 2016. Her jubler hun for scoring i 27-24-seieren over Spania. 

Foto: Vidar Ruud, NTB scanpix
Fredag den 30. juni ble Heidi Løke (34) mamma til Oscar.

Denne saken handler om:

– Jeg føler meg super. Både Bjørn (Vestrum Olsson) og jeg er veldig stolte, og Alexander er en stolt storebror. Det er helt fantastisk å endelig få møte ham. Dette er lykke og kjærlighet, sier Heidi Løke til Storhamars hjemmeside. 

Løkes andre sønn ble født en uke over termin. 

34-åringen benyttet noen av de siste dagene før fødsel som instruktør på sin egen håndballskole i Bjørnholthallen i Oslo. 

Storebror Alexander fyller 10 år i august. Etter at Løkes førstefødte kom til verden skjøt hennes eventyrlige håndballkarriere for alvor fart. 

Hun etablerte seg på landslaget året etter, og vant EM-gull i sin mesterskapsdebut i 2008. Siden den gang har hun ett OL-gull, to VM-gull og tre EM-gull. I 2011 ble hun kåret til «Årets håndballspiller». 

<p>DELTE LYKKEN: Heidi Løke la ut denne meldingen på bildedelingstjenesten Instagram sent lørdag kveld. </p>

DELTE LYKKEN: Heidi Løke la ut denne meldingen på bildedelingstjenesten Instagram sent lørdag kveld. 

Foto: Heidi Løke/Instagram

Løke uttalte til VG i mai at hun hadde trent godt mens hun har vært gravid, og at hun håper å være tilbake på parketten til seriestart for Storhamar til høsten. 

– Jeg har vært heldig og har fått trent hver dag. Det kribler veldig nå. Jeg har lyst til å spille igjen. Alle småskadene jeg hadde i fjor er leget, sa hun for snart to måneder siden.

Ved siden av spill i Storhamar skal Løke trene med Sandefjords herrelag, som trenes av tidligere herrelandslagstrener Gunnar Pettersen. 

– Heidi Løke er helt rå. Jeg er helt sikker på at våre spillere kan lære noe av henne, sa Pettersen til VG.

Har du sett denne spektakulære Løke-scoringen?

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Håndball

Se neste 5 fra Håndball