Hovedinnhold

Her er VGs spillerbørs etter Argentina-kampen

VANT STORT TIL SLUTT: Heidi Løke, Nora Mørk og resten av de norske håndballjentene vant med klare sifrer mot Argentina. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
VANT STORT TIL SLUTT: Heidi Løke, Nora Mørk og resten av de norske håndballjentene vant med klare sifrer mot Argentina. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
Norge reiste seg etter en dårlig start på kampen mot Argentina. Her er VGs dom over de norske spillerne.

Denne saken handler om:

Norges neste kamper i håndball-VM

  • Tirsdag: Paraguay (kl. 20.15)
  • Keepere: Angola (kl. 20.15)
  • Keepere: Polen (kl. 20.15)

Norge vant den andre kampen i gruppespillet i VM greit, men feide ikke Argentina av parketten på samme måte som mange spådde i forkant.

Her er VGs spillerbørs etter oppgjøret i Serbia.

Silje Solberg BB 7
25 redninger/42 skudd - 2 feil
Veldig mange redninger - 10 på rad mot slutten. Fomlet også noen baller i mål og misset på langpasninger. Men alt i alt banens beste. Suveren på kantskudd.

Katrine Lunde -
0 redninger/0 skudd - 0 feil
Hvilte hele kampen på benken etter stormatchen mot Spania på lørdag.

Mari Molid 4
0 mål/0 skudd - 2 feil
Klarte ikke helt å følge opp det gode fosvarspillet fra Spania-kampen. Havnet på mellomdistanse og røk på to utvisninger de første 21 min. Bedre etter pause.

Stine B. Oftedal 4
0 mål/1 skudd - 1 feil
Kom på banen i 2. omgang etter 3 x 30 min. på benken.
Klarte ikke helt å finne rytmen mellom skudd og spill. Men bidro etter hvert bra i opprullingsspillet mot venstre.

Ida Alstad 6
6 mål/9 skudd - 2 feil
Lenge siden hun har spilt så svakt på som i starten av denne kampen. men kom seg kraftig 2. omgang med seks scoringer, fem assist og bedre forsvarsspill.

Heidi Løke 4
2 mål/4 skudd - 0 feil
Kom etter hvert inn og var med på å snu motgangen før pause. Men har ikke hatt noen stor start på VM. Ikke den spruten Løke har på sitt beste.

Tonje Nøstvold 4
1 mål/2 skudd - 0 feil
Startet med et bomskudd i den elendig starten. Kom seg litt etter hvert. Brukbare pasninger. Men klarte ikke å sette noe stort preg på kampen de åtte minuttene hun spilte i angrep.

Karoline D. Breivang 3
0 mål/0 skudd - 0 feil
Kapteinen hadde ingen god start på kampen. Forsvant ut på stillingen 6-7 etter 20 minutter og satt resten. Gjorde i stedet lederjobben godt fra benken.

Isabel Blanco 6
4 mål/5 skudd - 0 feil
Den enorme forsvarsgutsen fra Larvik manglet før pause. kom seg etter hvert. Men bedre i angrep enn i forsvar med fire scoringer og to skaffede straffer og utvisninger.

Anja Hammerseng-Edin 6
3 mål/3 skudd - 0 feil
Kom inn og gjorde en god jobbe da Norge snudde den forferdelige starten før pause. Rolig og god med ballen og slettes ikke verst bakover på banen.

Linn J. Sulland 6
4 mål/4 skudd - 1 feil
Ikke på banen før pause, men kom inn og gjorde en helprofesjonell angrepsjobb i 12 spilleminutter. Fire mål og tre målgivende var bra.

Veronica Kristiansen 4
1 skudd/2 mål - 0 feil
Kom greit fra VM-debuten. Gikk på banen og gjorde en assist og et mål. Men falt etter hvert ut av det i midtforsvaret og ble byttet ut. Måtte nøye seg med 21 minutter.

Linn-Kristin R. Koren 6
4 mål/5 skudd - 2 feil
Bommet på det første skuddet, men satte så en straffe og en flyver. Avsluttet sin personlige måltørke med å sette inn fire av fem skudd. Men potensialet er enda høyere.

Nora Mørk 6
4 mål/6 skudd - 0 feil
Kom inn på høyrekanten før pause. Åpnet svakt, men stilte seg godt opp. Scoret fire fine mål. Ikke like dominerende som mot Spania, men klart godkjent.

Camilla Herrem 6
4 mål/4 skudd - 1 feil
Ingen perfekt 1. omgang i forsvar. Men satte to fine kontringsmål. Fortsatte bra i 2. omgang og fikk da også satt inn mål fra venstrekanten.

Sanna Solberg 6
4 mål/4 skudd - 1 feil
Scoret og skaffet en utvisning ved første ballkontakt etter 25 minutter. Full uttelling på fie skudd, men ble lurt trill rundt i forsvar og måtte ta en to-minutter.

Vurdert av Jostein OvervikKommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Håndball

Se neste 5 fra Håndball