Hovedinnhold

Her ligger den norske keeperen nede for telling

* Skal undersøkes på det norske spillerhotellet i ettermiddag
* Landslagslege til VG Nett: - Tror hun kan spille mot Sverige

BEOGRAD (VG Nett) Silje Solberg (22) lå rett ut med en ispose i et langt kvarter etter å ha fått en ball i øyet under håndballjentenes formiddagstrening.

Denne saken handler om:


Nå må den norske andrekeeperen undersøkes på spillerhotellet i Beograd i ettermiddag - bare timer før oppgjøret mot Sverige.

Solberg skulle redde et skudd fra Maja Jakobsen på høyrekanten da episoden fant sted: Ballen traff 22-åringen knallhardt over det ene øyet.

- Problemet var en veldig svie i øyet, siden klisteret på ballen er irriterende. Hun hadde vanskelig for å åpne øyet, og jeg fikk ikke gjort en grundig undersøkelse, sier landslagslege Anne Froholdt til VG Nett.

- Er det en fare for kampen mot Sverige i kveld?

- Jeg tror ikke det, men vi får se nærmere på det når vi kommer på hotellet. Men jeg regner med at dette går helt greit. Det er slikt som gjør veldig vondt med én gang, og så går det gradvis over.

Solberg tuslet rolig av banen for egen maskin. Deretter la hun seg ned på sidelinjen. Der ble hun liggende i et kvarter - flankert av landslagslegen og syklepleierutdannede Linn-Kristin Riegelhuth.

- Silje fikk lokalbedøvelse over øyet. Med is og kompresjon, så går nok dette greit, tror Froholdt.

Håndballjentene møter Sverige i mellomspillet i EM i kveld. Med seier vil mannskapet til Thorir Hergeirsson være klar for en semifinale på lørdag - allerede før torsdagens oppgjør mot Danmark.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Håndball

Se neste 5 fra Håndball