Hovedinnhold

Europas beste klubb vil ha Heidi Løke: – Uaktuelt!

<p>TILBAKE: Heidi Løke fikk i sommer sønnen Oscar. Her er hun sammen med landslagskollega Camilla Herrem (t.v.) på kickoff til eliteserien.</p>

TILBAKE: Heidi Løke fikk i sommer sønnen Oscar. Her er hun sammen med landslagskollega Camilla Herrem (t.v.) på kickoff til eliteserien.

Foto: Jostein Overvik, VG
Skadeskutte Györ drømmer om å få tilbake Heidi Løke (34) etter VM. Storhamar sier nei.

– Uaktuelt i utgangspunktet, sier Storhamar-trener Arne Senstad til VG om ønsket fra Europas beste klubb.

Han fikk henvendelsen fra Ungarn for et par dager siden.

– Heidi og jeg har ikke snakket så mye om det. Det er ikke veldig aktuelt. Hvis de vi kompensere med en haug med dollar, hadde vi kanskje sett på det. Men Heidi er en del av vår plan både sportslig og om å bygge en klubb over tid, sier Senstad.

Les også: Nora Mørk offentliggjør bilder av menn hun hevder delte private bilder

– Vi skjønner at Györ vil ha Heidi, men vi kan ikke legge ned for å hjelpe en ungarsk klubb, fortsetter Storhamar-sjefen.

Den ungarske sportsavisen Nemzeti Sport skriver fredag at Györ ønsker Heidi Løke etter VM-pausen, melder NTB. Superklubben er nemlig hardt rammet av skader. Sist ute var Anja Althaus, som i likhet med Løke er strekspiller. Hun er trolig ute i månedsvis.

Heidi Løke spilte i Györ fram til sist sesong. 30. juni ble hun mamma til Oscar, og har i høst gjort comeback på håndballbanen for Storhamar.

Les også: Sander Sagosen strålte i Champions League-toppkamp

Györ har fra før tre norske landslagsstjerner: Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal og Kari Aalvik Grimsbø.

– Heidi er en viktig brikke i vår plan og har underskrevet en toårskontrakt. Mange sponsorer har gått inn for å få det til. Så i utgangspunktet er dette uaktuelt, sier trener Arne Senstad.

– Overrasket over henvendelsen?

– Nei, jeg var litt forberedt på det. Jeg at det er mange klubber som ønsker Heidi. Men vi kan ikke være «julebukker». Vi må tenke på vår egen virksomhet.

Györ har vært seks ganger i Champions League-finalen siden 2009. Tre ganger har det endt med seier: 2013, 2014 og 2017.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Håndball

Se neste 5 fra Håndball