Hovedinnhold

Bøhn-saken fastlåst

VIL UNNGÅ RETTSAK: Larvik ønsker å unngå rettsak mot Karl-Erik Bøhn, og håper å kunne inngå et forlik. Foto: Trond Reidar Teigen, Scanpix
VIL UNNGÅ RETTSAK: Larvik ønsker å unngå rettsak mot Karl-Erik Bøhn, og håper å kunne inngå et forlik. Foto: Trond Reidar Teigen, Scanpix
Lite tyder på at Larvik Håndballklubb slipper unna en rettssak mot ekstrener Karl-Erik Bøhn.

Han ble sparket rett etter nyttår. - Det er satt av en dag til rettsmekling tirsdag 21. juni. Det har ikke vært kontakt mellom partene som tilsier at det har skjedd endringer i ståsteder før meklingen starter, sier daglig leder i LHK, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, til NTB.

Les også:  Bøhn-rettssak etter Champions League

- Om det er mulig å få til et forlik, vet vi ikke før meklingen nærmer seg slutten. Larvik Håndballklubb ønsker å inngå forlik for å spare alle involverte parter for en rettssak. Men et forlik må ligge innenfor det vi vurderer som fornuftige rammer, sier han.

Bøhn krever lønn for hele kontraktperioden (1,5 år) samt en bonus. Det dreier seg om godt over 1 million kroner.

Kravet er et godt stykke unna hva klubben kan strekke seg til.

Larvik vant i mai mesterligaen som første norske klubb. Nylig ble Ole Gustav Gjekstad ansatt som ny trener i klubben. Han skal ha det totale sportslige ansvaret.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Håndball

Se neste 5 fra Håndball