Hovedinnhold

Bøhn kan bli ungarsk landslagstrener

SPARKET: Carl Erik Bøhn fikk tidligere i vinter sparken som Larvik-trener. Foto: PÅL TERJE STØTVIG
SPARKET: Carl Erik Bøhn fikk tidligere i vinter sparken som Larvik-trener. Foto: PÅL TERJE STØTVIG
Karl Erik Bøhn er ledig på markedet etter at han ble sparket fra jobben som trener for Larviks kvinnelag i håndball.

Nå kan han ende som ungarsk landslagstrener.

Det er TV 2 som skriver at Bøhn kan være aktuell for jobben som landslagstrener i Ungarn. Han er uaktuell for noen trenerjobb i Györ, klubben som kjæresten Heidi Løke skal spille for, men etter EM, der det ungarske laget spilte dårlig, skal visstnok det ungarske forbundet være på jakt etter en erstatter for Eszter Matefi.

Les også: Bøhn frykter forholdet til Løke kostet ham jobben

Håndballpresidenten i Ungarn, Laszlo Sinka, sier i følge TV 2 at en trenerjobb til Bøhn i ungarsk kvinnehåndball ikke er noen dårlig idé, dersom han flytter sammen med Løke til Ungarn.

- Dersom Bøhn virkelig kommer flyttende til Ungarn, må vi ta en prat med ham, sier håndballpresidenten til nettstedet www.origo.hu.

Bøhn ble nylig sparket som Larvik-trener etter ni suksessfulle år. Dette skjedde tre dager etter at hans samboer og Larvik-spiller Heidi Løke var klar for den ungarske klubben Györ.

Larvik omtaler sparkingen av Bøhn som en personalsak. Daglig leder i Larvik, Ole Gustav Gjekstad, sier til VG Nett mandag at dette er første gangen han hører om at Bøhn kan være aktuell for Ungarn.

- Det har jeg ikke hørt før, og det angår ikke oss. Jeg har ikke noe å si om den saken, sier Gjekstad.

(Kilde: VG Nett/NTB)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Håndball

Se neste 5 fra Håndball