Hovedinnhold

Bøhn ferdig som Larvik-trener

Klubbleder: - Vanskelig å forklare hva som har skjedd

FERDIG I LARVIK: Karl Erik Bøhn er ferdig som Larvik-trener kun tre dager etter at samboer Heidi Løke forsvant til Györ. Foto: Scanpix
FERDIG I LARVIK: Karl Erik Bøhn er ferdig som Larvik-trener kun tre dager etter at samboer Heidi Løke forsvant til Györ. Foto: Scanpix
(VG Nett) Kun tre dager etter at Heidi Løke (28) ble klar for Györ er samboer og Larvik-trener Karl Erik Bøhn (45) ferdig i Vestfold-klubben.

Larvik opplyser på sin hjemmeside at Bøhn er ferdig som trener med umiddelbar virkning. Bøhn har jobbet i Larvik i ni år, de siste seks om hovedtrener, og har ledet laget til en rekke pokaler.

VGD: Diskuter norsk håndball her! 

- Det er vanskelig å forklare hva som har skjedd. Dette er en personalsak, og etter samtaler og prosesser har vi kommet frem til at det ikke var mulig å fortsette samarbeidet, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til VG Nett.

Nyttårsaften ble det klart Larvik-spiller og Bøhn-samboer Heidi Løke forlater norsk håndball til fordel for Györ. VG fikk samtidig opplyst at Bøhn skal ha vært med samboeren til Wien da hun signerte for den ungarske klubben.

FORLATER LARVIK: Samboerparet Karl Erik Bøhn og Heidi Løke. Foto: Sara Johannessen
FORLATER LARVIK: Samboerparet Karl Erik Bøhn og Heidi Løke. Foto: Sara Johannessen

Larviks sportssjef Ole Gustav Gjekstad bekreftet overfor VG Nett at han også hadde hørt ryktet, mens Bøhn selv ikke ønsket å kommentere saken.

Les også: Løke til Ungarn - Bøhn må svare for seg 

- Vi ønsker ikke at noen av våre ansatte skal bistå spillere i forhandlinger med andre klubber. Det er absolutt et problem hvis dette stemmer, men det håper jeg ikke det gjør, sa sportssjef Gjekstad til VG Nett.

Larvik-ledelsen fortalte at de skulle diskutere saken med Bøhn, og tre dager senere er altså hovedtreneren ferdig i klubben.

- Er dette grunnen til at dere nå skiller lag, Bruun Hansen?

- Det er så vanskelig kommentere detaljer siden dette er en personalsak. Det krever at vi håndterer saken som vi skal. Vi må vise lojalitet i forhold til arbeidstaker, svarer Larviks daglige leder.

Sportsinteressert? Følg VG Nett-sporten på Facebook! 

At Bøhn ikke er ferdig i Vestfold-klubben som en følge av de sportslige resultatene, er det hvert fall ingen som helst tvil om.

- Karl Erik har vært en utmerket hovedtrener som har levert kjemperesultater i hele sin tid hos oss. Der har vi ingenting å sette fingeren på. Det er også noe som gjør denne saken så fortvilet, sier Bruun Hansen.

PS! Tor Oddvar Moen overtar stillingen som hovedtrener for Norges beste håndballag på kvinnesiden.

Det har ikke lyktes VG Nett å komme i kontakt med Karl Erik Bøhn eller sportssjef Ole Gustav Gjekstad.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Håndball

Se neste 5 fra Håndball