Hovedinnhold

Blodig Stange nektet å gi seg

Tine Stange til VG Nett: - Dette var helt sykt gøy

KJEMPET VIDERE: Tinge Stange fikk en kjempesmell i hodet, men fortsatte i kampen mot Spania. Det endte til slutt med vill seiersjubel for de norske jentene. Foto: EPA
KJEMPET VIDERE: Tinge Stange fikk en kjempesmell i hodet, men fortsatte i kampen mot Spania. Det endte til slutt med vill seiersjubel for de norske jentene. Foto: EPA
SUZHOU (VG Nett) (Norge - Spania 27-24) Tine Stange ble lappet sammen i garderoben før hun fullførte jubelkampen mot Spania.

Denne saken handler om:

Les også:Herrem strålte etter superopphentingen

Det var etter et snaut kvarter av førsteomgangen at Larvik-spilleren fikk seg en skikkelig smell i møte med en spansk motspiller.

- Jeg fikk en spansk håndflate i panna, og da sprakk huden. Jeg kjente ikke så mye der og da, men det begynner vel å gjøre vondt snart, smiler Stange til VG Nett.

Les også: Reddet av snuoperasjon

Hun ble geleidet av banen av landslagsslege Ola Sand. Han fant frem sysakene og lappet sammen bakspilleren i garderoben, mens resten av de norske jentene spilte en grusom førsteomgang ute på banen.

SÅ STYGT UT: Tine Stange fikk umiddelbart hjelp med å bandasjere den blodige pannen. Foto: Scanpix
SÅ STYGT UT: Tine Stange fikk umiddelbart hjelp med å bandasjere den blodige pannen. Foto: Scanpix

- Viljen var der, men vi fikk det ikke til. I pausen ble vi enige om at vi skulle slåss og fighte. Vi snakket om at kampen ikke var over. Folk sa at «dette er ikke oss!». Seks mål er det mulig å ta igjen i håndball, sier Stange.

VG Debatt:
"Norge viste at de er et kontringssterkt lag, mye bedre til å løpe enn noen andre ( i hvertfall Herrem). Men ja, Spania gav nok opp på slutten og var fornøyde med semifinaleplass uansett."
Diskutér kampen her!

Hun var bestemt på å fullføre skjebnekampen i Suzhou. Og det er hun trolig glad for nå: Med Stange på banen leverte de norske spillerne en strålende andreomgang. Det holdt utrolig nok til tremålsseier.

Og semifinaleplass i VM.

- Dette var helt sykt gøy. Stemningen i garderoben blir nok RIMELIG bra, gliser Stange.

Som distanseskytter er hun viktig for det norske laget. I dag ble det fire mål og fem bom på Larvik-spilleren.

- Tine er i fin utvikling på landslaget, det er positivt, mener Thorir Hergeirsson - som gir Stange mye tillit om dagen.

Norge - Spania 27-24 (8-14)
Norge: Katrine Lunde Haraldsen, Terese Pedersen - Tonje Larsen 1, Ida Alstad, Heidi Løke 2, Tonje Nøstvold 3, Karoline Dyhre Breivang 2, Kari Mette Johansen 1, Marit Malm Frafjord 1, Linn Kristin Riegelhuth 7, Tine Stange 4, Anja Edin 1, Camilla Herrem 5, Siri Seglem.
Toppscorer Spania: Macarena Aguilar Diaz 5.
Utvisninger: Norge x 2 min., Spania x 2 min.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Håndball

Se neste 5 fra Håndball