Hovedinnhold

Hergeirsson fornøyd med EM-trekningen

GRUPPEN ER KLAR: Thorir Hergeirsson og Norge skal møte Ukraina, Tsjekkia og Serbia i vinterens EM. Foto: Kyrre Lien, NTB Scanpix
GRUPPEN ER KLAR: Thorir Hergeirsson og Norge skal møte Ukraina, Tsjekkia og Serbia i vinterens EM. Foto: Kyrre Lien, NTB Scanpix
De norske håndballjentene skal ut mot Ukraina, Tsjekkia og vertsnasjon Serbia under EM i desember.

Denne saken handler om:

Trekningen ble foretatt under EHF-kongressen i Monaco fredag.

- EM står ikke øverst i hodet nå, for vi konsentrerer oss om London-OL, sa landslagssjef Thorir Hergeirsson til NTB.

Norges kamper skal spilles i Beograd, hvor det også er hovedrunde og sluttkamper.

Liv

- Det blir et kjempemesterskap publikumsmessig. Med Serbia i vår pulje og kamper i Beograd, blir det et voldsomt liv. Serbia er en bra ballnasjon i stor utvikling. På hjemmebane kan de komme til å spille over evne. Tsjekkia er i utvikling og Ukraina er på gang igjen, sa Hergeirsson.

Håndball-EM starter 4. desember.

Slik endte gruppetrekningen:

Gruppe A: Norge, Ukraina, Serbia, Tsjekkia. Gruppe B: Sverige, Frankrike, Danmark, Makedonia. Gruppe C: Kroatia, Tyskland, Ungarn, Spania. Gruppe D: Romania, Montenegro, Russland, Island.

Slitne

De norske håndballjentene lader opp til OL i London med treningsleir i Algarve.

- Vi har akkurat avsluttet økt nummer 23. Jentene har trent hardt her nede. Én økt gjenstår før vi reiser hjem. Spillerne er slitne, men det er slik det skal være. Vi er i rute, men mye arbeid gjenstår, sa Hergeirsson til NTB fredag kveld.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Håndball

Se neste 5 fra Håndball